Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Malaguti Password 250, érdemes?

Malaguti Password 250, érdemes?

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz ezeket yamaha blokal szerelték,tehát akkor alkatrész is van hozzá.22Le az már arra jó hogy motorozzon az ember(viszont lomhább mint egy MZ) :)

Ahogy elnézem hosszútávon is kényelmes lehet az ülése.Vízhűtéses,ez jó szerintem.Mivel hogy 4t így a fogyasztása is a béka segge alatt van akkor is ha mész vele.Ha robogót akarsz venni ez egy jó választás lehet szerintem,de tudod ez inkább állapot függő is.Ha korlátlanra van meg a jogsid akkor vehetsz egy 400-as suzuki burgmant isAz nagyon jól megy nagyon kényelmes és 3,5literrel a világ végére kigurulsz.

2013. nov. 5. 11:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, közben megvettem a verdát, 2007. októberi, 26000 km-rel, szervizkönyvvel. Fantasztikusan gyorsul,és nagyon csendes a motorja, s tényleg alig fogyaszt 3 liter fölött. Kíváncsiságból azért leállnék egy 250-es MZ-vel versenyezni... Az ülés viszont nem éri el az elképzeléseimet. Mindig az az érzésem, hogy előre felé csúszok le róla.
2013. nov. 8. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha vác környéki vagy akkor a gyári MZ-mel ha gondolod ott hagyhatlak tavasszal! :)

Ne feledd a 2 ütem jobban pörög,és nem hiába hívják csúzlinak őket :)

Jót foktál ki ,kb két és fél szezonnyi km van benne ,szóval tuti jó állapotú!Majd annyi hogy jó gyertyát és olajat ne sajnáld ki belőle soha!

2013. nov. 8. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Ok, rendben, Gödön lakom, tehát a tavasszal tehetünk egy próbát. Végsebességre biztosan jobb az MZ, -fiatal koromban nekem is volt- , de a gyorsulásra kifejezetten kíváncsi lennék.Privát üzenetként majd cseréljünk telefonszámot.

Kellemes hétvégét!

2013. nov. 9. 09:13
 5/5 anonim válasza:

Szia !

Lehet tudni valamit a Malaguti Password - ról ?

Sokáig használtad , voltak hibái , elégedett voltál e vele?

2018. aug. 30. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!