Ha minden igaz ezeket yamaha blokal szerelték,tehát akkor alkatrész is van hozzá.22Le az már arra jó hogy motorozzon az ember(viszont lomhább mint egy MZ) :)
Ahogy elnézem hosszútávon is kényelmes lehet az ülése.Vízhűtéses,ez jó szerintem.Mivel hogy 4t így a fogyasztása is a béka segge alatt van akkor is ha mész vele.Ha robogót akarsz venni ez egy jó választás lehet szerintem,de tudod ez inkább állapot függő is.Ha korlátlanra van meg a jogsid akkor vehetsz egy 400-as suzuki burgmant isAz nagyon jól megy nagyon kényelmes és 3,5literrel a világ végére kigurulsz.
Ha vác környéki vagy akkor a gyári MZ-mel ha gondolod ott hagyhatlak tavasszal! :)
Ne feledd a 2 ütem jobban pörög,és nem hiába hívják csúzlinak őket :)
Jót foktál ki ,kb két és fél szezonnyi km van benne ,szóval tuti jó állapotú!Majd annyi hogy jó gyertyát és olajat ne sajnáld ki belőle soha!
Ok, rendben, Gödön lakom, tehát a tavasszal tehetünk egy próbát. Végsebességre biztosan jobb az MZ, -fiatal koromban nekem is volt- , de a gyorsulásra kifejezetten kíváncsi lennék.Privát üzenetként majd cseréljünk telefonszámot.
Kellemes hétvégét!
Szia !
Lehet tudni valamit a Malaguti Password - ról ?
Sokáig használtad , voltak hibái , elégedett voltál e vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!