Hogy tudtátok megtanulni a kreszt 1500 - 2000 db kérdést?
Figyelt kérdés
Össze vissza van minden mikor van jobb kéz szabály mikor van kanyarodási elsőbbség mi az a egyenrangú út védett út nagyon bonyolult és még csodálkoznak hogy mért van olyan sok baleset ha egyszerű lenne minden fele ennyi baleset sem lenne
Nem a kérdéseket kell megtanulni hanem az elveket és a szabályokat, nomeg használni kell a józan paraszti eszedet (pl hogy megfordulni tilosnál lehet balra kanyarodni, balra kanyarodni tilosnál viszont értelemszerűen megfordulni sem lehet)
Egyáltalán nincsen ösze-vissza semmi, kevés kivételtől eltekintve logikusan épül fel a KRESZ.
Ha nem akarod/nem vagy képes értlemezni és megtanulni a szabályokat,akkor jobb is, ha nem lesz jogosítványod. Nem véletlenül találták ki, hogy tanfolyamhoz kötik a dolgot.
2013. nov. 5. 00:41
2/10 anonim válasza:
Az előző válaszoló jól írta. Nem a kérdéseket kell megtanulni hanem a KRESZ-t s ha azt tudod a kérdésekre röhögve fogsz tudni válaszolni.
2013. nov. 5. 00:44
3/10 anonim válasza:
Én úgy, hogy mindegyiket legalább egyszer, max kétszer megcsináltam a vizsga előtt két nappal. Nekem sokat segítettek a megértésben, mellette persze tanultam a tanfolyami anyagot. Egyáltalán nem bonyolult. Persze az elején az, meg átláthatatlan, de kicsit foglalkozik vele az ember, egész jól belejön. Csinálj sok elsőbbséges feladatot, a kresz felkészítő program tele van velük.
2013. nov. 5. 01:04
4/10 anonim válasza:
úgy hogy vannak az alapok.. azokat ha tudod kérdezhetnek 10zer buta kérdést akkor is tudni fogod rá a választ.
Ez olyan mintha sakkoznál. Aki tud sakkozni nem azért tud mert bemagolta az összes lehetséges lépést.
2013. nov. 5. 01:34
5/10 anonim válasza:
Jó érzés lesz, amikor kereszteződésbe érsz és arra emlékszel hogy a 4321. szabály erre vonatkozott...
Vagy inkább logikusan átlátod a helyzetet és nem szabályokat magolsz.
2013. nov. 5. 06:29
6/10 anonim válasza:
A kérdések direkt kuszák, hogy ne legyen egyértelmű első olvasásra. Az élet sem csak egyfajta eseményt produkál. Ott egyből dönteni kell, a kérdésen gondolkodhatsz. De ha tudod a szabályokat, meg érted is! akkor mindegy hogy csavarják ki a kérdést, tudni fogsz válaszolni rá. S ha már tanulod, tanuld, mert ha az életven vezetsz, nem nfs ezel, akkor ezekkel tisztába kell lenni. A kémiát lexarhatod ha bem használod, a kresz nem ilyen. Vagy ismered és vezetsz, vagy ha nem ismered ne vezess.
2013. nov. 5. 06:53
7/10 anonim válasza:
Elsőnek nekem sem volt könnyű de amikor megértettem akkor sima ügy volt.De azért ha meg csinálod akkor azért figyeljél a kereszteződésekben mindig!sok az olyan ember aki lerakta a jogsit mégsem tudja hogy mikor van elsőbsége nem egyszer akartak már nekem jönni mert nem tudták sem a kanyarodási szabályt sem a jobbkéz szabályt.
2013. nov. 5. 08:20
8/10 anonim válasza:
Tankönyvet olvasd el, amit nem értesz azt tanuld meg aztán töltsél ki naponta 3-4 tesztet és már meg is van az egy-két hibapontos KRESZ vizsga.
A KRESZ egyszerű, csak meg kell tanulni.
2013. nov. 5. 09:11
9/10 anonim válasza:
Én nem a kérdéseket kezdeném el betanulni, hanem a kreszt-t. :) Szóval érted... ne magolj, hanem értsd meg, aztán jöhet bármilyen kérdés.
2013. nov. 5. 10:08
10/10 anonim válasza:
A kérdéseket nem kell megtanulni, nem tudom honann veszed ezt a hülyeséget. A kérdésre kell tudni a választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!