Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 323 1.6 16 szelep...

Mazda 323 1.6 16 szelep benzines kocsimba más motor van, honnan tudhatnám meg hogy milyen van benne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan helyzetben vagyok hogy már én sem tudom mi lapul a motorháztető alatt. Néztem a motorját hogy BA van ráírva de neten ha keresek hozzá alkatrészt és bepötyögöm a kocsi típusát akkor nem ad ki BA motorkódhoz alkatrészt. Csakis B6 hoz vagy egyéb B6 os kóddal ellátottét.

Milyen kocsiba raktak BA motorkódos 1.6 16 szelepes benzines motort?

Plusz még egy kérdés. A kocsiba beépített motorral szemben állunk (vezérműszíj felőli oldal) és a gyertyasornak kábel végénél lóg egy kábel amin van egy csatlakozó, az minek a csatlakozója?

És had legyen még egy :) neten nézegettem hogy elméletileg az 1991 es évjáratú 323 as 1.6 motoros mazdákat gyártották 1.6 GT motorral, honnan tudom megállapítani a motorkódon kívül hogy anno ez a motor nem e véletlen turbóval volt felszerelve?!

Remélem kapok választ :)

Köszönöm a figyelmet

2013. nov. 4. 12:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nem volt rajta akkor sem :) most sincs MÉG rajta
2013. nov. 7. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!