Simson festés. Milyen festéket ajánlotok? Kompresszorral festeném.
Ha szép munkát akarsz akkor 2K-s autófesték, hozzá való alapozóval, esetleg még erre lakk, de az anélkül is jó.
Ha kevésbé szépet akkor zománc festék(mondjuk trinát) de ez esetben azokat a részeket ahol érheti benzin vagy olaj lakkozni kell. 2K-s lakkal.
Neoluxal én jót még nem tapasztaltam...
Nem is tudom már, egy vagy két hét a száradási idő, és drágább mint ez akármilyen zománcfesték. Viszont semmivel nem tartósabb és fényesebb(neoluxot próbáltam régebben, de a trinát minden szempontból jobb, 2 nap alatt már egész keményre köt, fénye kb ugyanaz, olcsóbb...)
Régi vagy új neolux?
Ismerőseim mondták nekem hogy az milyen jó, hogy régen a kocsit is azzal fújták le és milyen jó lett... Aztán 2x próbáltam, 1 hét után még simán bele tudta nyomni a körmöm, aztán olvastam el a dobozon hogy teljes kikeményedés 2 hét. Ez után próbáltam trinát zománcot(nitró hígítóval hígítva a legjobb). Azzal jobbak a tapasztalataim.
Bár mondták hogy a neoluxot fel lehet hordani hígítás nélkül is melegen is(60°C emlékeim szerint) és hogy úgy sokkal jobb. De ezt nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!