Hogyan lehet X-es rendszám, ha az M-esnél tartunk jelenleg?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a motoroké az U, és hogy rendszám most az M betűnél tart, mégis látok X-es rendszámú járműveket, utánfutókat.
Ez hogy lehet? Y is volt már, az is utánfutón.
2013. okt. 31. 23:15
1/9 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy a kocsin X-es rendszám volt, az utánfutóján is.
2013. okt. 31. 23:16
2/9 anonim válasza:
úgyhogy h burzsuj a drága és ez tetszett neki. és gazdagéknál ami tetszik az van, mert más az élete, sok a pénz. (fizetett a redszámért)
3/9 A kérdező kommentje:
Sok utánfutón és annak autóján látok X-eset....
Amúgy miért az eredeti rendszám mennyi?
És mennyibe kerül az egyedi?
2013. okt. 31. 23:28
4/9 A kérdező kommentje:
És a téglalap alakú rendszámnál drágább a négyzet alakú? v kinek melyiket adják?
2013. okt. 31. 23:30
5/9 anonim válasza:
Az utanfutok altalaban mind Xesek
7/9 anonim válasza:
Amit nem találtam a felsorolásban, a kistraktorok, mezőgazdasági járművek rendszámai fehér alapon piros betűkkel, Y-nal kezdődő rendszámuk van.
8/9 anonim válasza:
Ja, és a motorkerékpárok rendszáma U-val kezdődik.
9/9 anonim válasza:
Minden utánfutó X-es, személyautón még nem láttam.
Alap a csík rendszám, de ha valakinek olyan kialakítású az autója, hogy ezt nem lehet rajta szépen elhelyezni (pl az amerikai modellek tipikusan ilyenek), akkor -külön kérésre- kiadható más formátumu is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!