Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek egy kocsit 400...

Megvennétek egy kocsit 400 ezer km-el?

Figyelt kérdés

Leakarom cserélni a kocsimat és egyik barátom ismerősének van egy jó kis BMW-je eladó.

Nagyon szép kocsi. Szépen rendbe van tartva meg szervizelve is van rendesen. De majdnem 400 ezer km van benne:( Az azért elég húzós nem?

Ma elvittük egy szervizbe megnézetni és azt mondták nagyon egybe van a kocsi. A szerelő szerint nem kell megijedni a 400 km-től mert ez még kocsi lesz dupla ennyi múlva is ha normálisan bánnak vele a jövőben.

Adtak ilyen állapot lapot is. A cégnevet meg ilyesmiket kitakartam.

[link]

Meg a belseje is teljesen rendben van. Nincs benne semmi szétkopva meg kiülve meg semmi. Meg a fényezés is gyönyörű állapotban van. Egy két hajszálnyi karc és annyi.

Úgy nézki a kocsi mintha csak 100 ezret futott volna. Vagy még különbül!

Szombatig kell választ adjak, hogy kell-e aztán elkezdi a csávó hirdetni.

Nem tudok dönteni. Te megvennéd?

2013. okt. 30. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én inkább ezt venném

[link]

2013. okt. 30. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem sok a 400.000 km, minden komolyabb prémium autóban minimum ennyi van, csak 150.000-ret mutat az óra. Nyugodtan vedd meg.
2013. okt. 31. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez egy bankos adatlap.Az ilyen elárverezett kocsiknál nem csak nagyot lehet nyerni hanem nagyot is lehet bukni!

Én azt mondom ha van pénzed arra hogy fen tarts magadnak egy bmw-t akkor legyen a szervizre is pénzed!

Én 400ezer km-rel nem vennék még bmw-t sem!Ha személyes barátod nézte át a kocsit és ajánlja és te megbízol benne akkor hajts rá nyugodtan,de nekem akkor is sok az a 400ezer km.Tudom kint külföldön hamar beleteszik ezt mert sokat tudnak kocsikázni és nagy távokat,de 400 akkor is sok!Ott már azért elég sokmindent kell cserélgetni is,szóval nem hiszem hogy jó biznisz lenne.

2013. nov. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!