Minden autóvezetés oktató rámozdul a tanítványára? Veletek volt ilyen?
elintézte hogy megkapjam (a vizsgáztató ugyan úgy leszopta az üzemanyagot), akkor jónak tűnt aztán 1-2 hétre rá kiderült hogy vezetni se tudok értelmesen.Persze azóta már megtanultam..
az egyik ismerősömet meg úgy szopatták be hogy a vizsgáztató kidobta az ablakon a sapiját.Persze egyből lefékezett majd csak nézett hogy ez mire volt jó. A vizsgáztató itt meghúzta mivel nem szabadott volna lefékezzen.
Értsétek már a kérdést, akkor nem off-topicoltok!
Rámozdul: közeledik hozzá, mint nőhöz.
Szóval: azo a férfiak, akik alapvetően szúrni akarnak, azok av.-oktatóként kíváló terepnek látják az autós 1-1 felállást, így elég nagy számban akarják levarrni friss női tanítványaikat, úgy hallottam :). Férfiként, vagy akkoriban inkább 18 éves fiúként magam is tanúja voltam, ahogy a 45-ös sutyerák oktató csorgatta a nyálát a huszonéves csajokra, akikkel együtt tanultam vezetni. Nőismerőseimtől ennél húzósabbakat is hallottam. MOndjuk, oktató részéről lehet némi nyomás is, hogy a tanítvány azt gondolja, így könnyebben biztosítva lesz a vizsgán való átjutása, vagy legalábbis nem lesz annyira megnehezítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!