Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden autóvezetés oktató...

Minden autóvezetés oktató rámozdul a tanítványára? Veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 12:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Minden oktató rámozdul a tanítványára?
2013. okt. 30. 12:37
 2/19 anonim ***** válasza:
Nem. :)
2013. okt. 30. 12:41
 3/19 anonim válasza:
95%
Rám nem mozdult, aminek az lehet az oka, hogy pasi volt és én akkor már nős voltam, tehát nyilvánvalóan hetero. :D
2013. okt. 30. 12:47
 4/19 anonim ***** válasza:
Miért, barlangászott?
2013. okt. 30. 12:47
 5/19 anonim válasza:
Nekem az első oktatóm eléggé türelmetlen volt meg kiabált :D Aztán amikor a rutinpályán a kapubeállóba történő parkolást gyakoroltuk, akkor mondta, hogy szedjem egyenesben (az autó már állt), én meg ugye mondtam, hogy egyenesben van, mert még nem volt rutinom, és hát azt hittem egyenesben van, pedig még egyet kellett volna rajta fordítani. Aztán elkezdett ordítani, hogy én őt hülyének nézem meg meg akarom neki magyarázni stb :D Én meg mondtam, hogy akkor én most kiszállok és hazamegyek. Akkor már visszavett. Aztán amikor már elég pénzt húzott le rólam, cseréltem, és nem bántam meg. A másik egy halál nyugodt fickó volt, ott imádtam vezetni, ehhez meg utálattal mentem, volt, amikor rá is csörögtem, hogy ma nem érek rá stb.
2013. okt. 30. 12:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Én a környezetemben folyton azt hallom, hogy ilyen az oktató, olyan az oktató. Vagy fa.zfej vagy fa.zfej+perverz.
2013. okt. 30. 12:50
 7/19 anonim válasza:
Jaj basszus, félreértettem XD "rámozdult" vágom most már, te másik értelemben értetted, én meg azt hittem meg akart ütni XD
2013. okt. 30. 12:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Dehogyis :D Kapna is akkorát..
2013. okt. 30. 12:51
 9/19 anonim válasza:
Vannak rossz oktatók is, én is friss jogsis vagyok, nincs féléves, és az első oktatómon látszott, hogy utálja a munkáját és eléggé idegbeteg is volt, de a másik az teljesen jó volt :D
2013. okt. 30. 12:52
 10/19 anonim válasza:
Már tiszta :D
2013. okt. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!