Azt mondta valaki hogyha 1:10 es keverékkel jobban megy a simson de én azt vettem észre hogy nagyon füstöl miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 12:30
1/12 anonim válasza:
XDDDDDD Mond hogy csak poénkodsz!
2/12 anonim válasza:
Azt a tanyasi tuningoló Miska bátyát, aki azt mondta, hogy 1:10-es keverékkel jobban megy a Simson, légy szíves, rúgd úgy szájba, hogy soha az életben ne tudjon több hülyeséget beszélni. Aztán pedig gondolkodj el azon, hogy ha a keverékbe az előírtnál ötször több olajat teszel, akkor vajon mi fog történni. Segítek: menni nem fog a motor, de füstölni igen.
3/12 anonim válasza:
Te Jóska, szemészeten mikor jártál utoljára? Ott van azon a TELIKÚRT TANKSAPKÁN MILYEN KEVERÉK KELL BELE, REMÉLEM EZT EL TUDOD OLVASNI, HA MÁR AZT NEM SIKERÜLT.
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták és én zárható tanksapkával vettem az első simsonomat amin nincs rajta
2013. okt. 30. 17:21
5/12 anonim válasza:
szerintem csak kínjukba mondták... 1:50-et keverj bele, és tedd rá a hengerfejet!
6/12 anonim válasza:
Fura, mert mások szerint meg akkor megy jobban, ha egyáltalán nem teszel bele olajat! Vagy már megint te vagy Tóth Józsi?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__498..
7/12 anonim válasza:
Én 1:1-es keveréket használok. Nagyon tuti.
1 liter benzinhez 1 liter olajat, ja és nem füstöl jobban mint ha 1:50-es keverékkel járnék
8/12 anonim válasza:
én nem is teszek bele benzint... olajjal jobban megy, de nem 2t, hanem olíva! :)
9/12 anonim válasza:
És nem füstöl nagyon?
Extra szűz olívaolaj????????
10/12 anonim válasza:
Én vízzel keverem az olajat, abból is a márkásabbat. Vénusz-t neki! Úgy megy, hogy jobb ha szerelsz fel bukócsövet meg biztonsági övet! Húzhatod neki öcsém mert még a trafi sem mér be baz+!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!