Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.6-os 3-as Golfot mire...

Bence21 kérdése:

1.6-os 3-as Golfot mire cserélnétek le, ha 80% városi használatra lenne?

Figyelt kérdés
Teljesítménybe nekem bejön, de városi fogyasztása 10L, ami nagyon sok nekem! 7-8-900.000Ft lenne rá majd. Nagy csalódás lenne érzésre ha kisebbet veszek, de ha kell akkor kell. Pakolni lehessen bele azért.
2013. okt. 29. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Grande Punto 1.4 8V. Vadi új motor, direkt takarékosságra kigyúrva. Városban elvan 6-6,5 literrel. Komoly minőségbeli ugrás lesz a Golf után.
2013. nov. 14. 09:57
 12/13 Dörmögő ***** válasza:

Grande Punto 1.4 8V

Én bárhol néztem városi megadott fogyasztása 7.4. És ez gyári érték amire a mai kocsiknál nyugodtan rászámolhatsz egy litert.

2013. nov. 15. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Ki lehet jönni a gyári alá is hidd el. :)

Családban van ilyen autó. Nekünk a legrosszabb fogyasztás 7,5 volt , télen -5-10 fokban, de akkor hetekig kizárólag csak melóhely és lakás között ment a kocsi. Oda 6km vissza ugyanennyi. Éppen csak bemelegedett a víz.

Normál időben, meleg motorral, városban kóricálással 6-6,5 simán tartható. Klíma persze +0,5 liter.

De vegyünk 7-et akkor is van 3 liter megtakarítás ami nem kevés.

Egyébként ez a motor nagyon a nyomatékra lett kigyúrva ezért ilyen takarékos. 3000-nél már leadja a maximumot.

2013. nov. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!