1.6-os 3-as Golfot mire cserélnétek le, ha 80% városi
használatra lenne?
Figyelt kérdés
Teljesítménybe nekem bejön, de városi fogyasztása 10L, ami nagyon sok nekem! 7-8-900.000Ft lenne rá majd. Nagy csalódás lenne érzésre ha kisebbet veszek, de ha kell akkor kell. Pakolni lehessen bele azért.
Attól függetlenül, hogy városba nem ajánlják a dízelt, én 1.9TDI Golfra cserélném.
2013. okt. 29. 19:54
2/13 anonim válasza:
80% városi használatra én 1.2-es skoda fabia combit vennék, hely van, kicsi motor, kicsi fogyasztás, autópályára elég karcsú, de városba bőven elég
2013. okt. 29. 19:55
3/13 anonim válasza:
Pff.. Micsoda kérdés. Természetesen IV-es Golfra. 1.9 TDI, ahogy más is javallotta.
2013. okt. 29. 20:08
4/13 anonim válasza:
ha 10 litert fogyaszt akkor biztos nem hosszú utakra használja (vagy csak nem tud vezetni), szóval dízelt ne, mert ki fog fingani
2013. okt. 29. 20:17
5/13 anonim válasza:
tdi-t meg akármilyen turbódízelt úgy kifingatod a sok hidegüzemmel mint annak a rendje... a turbó hideg olajjal hajtva nagyon hamar meg fog dögleni, márpedig a városban nincs időd komótosan gyorsítgatni, hogy a turbó ne dolgozzon...
hiába szajkózzák mindenhol, pl itt is 2-3 perc között... sokan természetesnek veszik, hogy a turbó az csak úgy van, és semmi különös törődést nem igényel
2013. okt. 29. 20:30
6/13 A kérdező kommentje:
Azért vettem 1.6-os autot mert 1 éve még 30km-e dolgoztam. Most úgy alakult h szinte csak város. 10L a gyári fogyasztása is. Focus mk1 1.4-esre is gondoltam.
2013. okt. 29. 20:35
7/13 anonim válasza:
Én suzuki swiftet vennék 2005 évjárattól. Kb akkora mint a 3 golfod csak egy kicsivel több a paci benne na meg fiatalabbak is,és nem utolsó sorban kevesebbet fogyaszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!