Chevrolet Camaro-ról mi a véleményetek?
Szeretném végre valóra váltani az álmomat, és venni egyet. Pénzem megvan rá (nem, nem összeloptam, hanem örököltem) A fogyasztással tisztában vagyok hogy sok, de ezt el tudom viselni. Tudom hogy az alkatrész sem olcsó, de ehhez is már hozzászoktam sok német autó mellett. Nektek mi az általános véleményetek az autóról, hogy tetszik? Nem utolsó sorban mi a véleményetek arról, aki benne ül/kiszáll egy ilyen kocsiból? Esetemben ez nem a péniszméret és egyebek kompenzálására történne, ugyanis egyrészt van párom, másrészt nem füstölő kerekekkel szeretnék indulni a lámpánál. Nem is guruló pénztárcaként fogom fel az autót, hanem az egyik legnagyobb álmom megvalósulásaként. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Mielőtt valaki írná, hogy nem tetszene a kocsi: Egy próbaút erejéig vezethettem, én imádtam. Azóta állítólag csak jobb lett a kocsi, mert ez már kb. 1 éve volt, azóta úgy tudom, hogy fejlesztettek rajta. 3 lehetőségem van.
1. Megveszem itthon újonnan, de el is menne a pénz nagy része, és csak egy féle felszereltséggel van.
2. Veszek itthon egy használtat, ez a legutolsó eset.
3. Megveszem kint amerikában, majd hazahozatom. Tisztában vagyok a költségekkel és a sok sz0páss@l, de hosszú távon jobban járok vele. Esetleg németországban a Geiger Cars-tól.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!