Hogyan fújjam le a motorháztetőt?
Figyelt kérdés
Van egy sötétkék rizsrakétám, és a géptetőn van egy kis rozsdás pötty, plusz eléggé karcos a fényezés. Le szeretném fújni matt, vagy sima feketére. Hogyan álljak neki? Leszedem, lecsiszolom a rozsdát, után megcsiszolom a tetőt, majd vizesen is, zsírtalanítom, alapozót fújok, majd festéket, majd lakkot?2013. okt. 28. 12:00
1/6 anonim válasza:
Há' szerintem te sehogy ne állj neki. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Há' mé? :D
2013. okt. 28. 12:21
4/6 Dörmögő válasza:
Ha mattra akarod fújni akkor ráérdeklődnék a porfestésre. Mifelénk 4-5000-ért porfestik négyzetméterét. Az hogy mennyire lenne tartós azt nem tudom, de ha belegondolsz hogy ha otthon csinálod akkor is meg kell venni egy doboz festéket, az már önmagában is több ezer forint.
5/6 anonim válasza:
#1 vagyok
Azért, mert már láttam otthoni körülmények között elkészített fényezést. Na, abba még egy fél őserdő is beleszorult. Hiába nem fúj a szél, akkor is ronda lesz, ha por éri. Szóval inkább fényezőműhely. :)
6/6 Beviz Elek válasza:
Az enyémen elsö ránézésre nem látszott.
Amúgy én kijavítanám a hibát, majd rádobnék egy fóliát. 4500 ft otthon házilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!