Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tennétek föl képeket saját...

Tennétek föl képeket saját autójaitokról?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok kinek mi a büszkesége.Első sorban öregebb szép autók érdekelnek,de jöhetnek ujabbak is. Itt az enyém elsőre,én 10éve vagyok ennek tulajdonosa,most sikerült felujitanom kicsit :)

[link] (anno)

[link] (most)

2013. okt. 27. 10:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem rossz!!! Menyiben állt meg a vége?
2013. okt. 27. 11:12
 2/14 Evele123 ***** válasza:
Az előző autónk egy Suzuki Ignis volt, fotó és írás van róla a népítélet.hu oldalon Ignics a kék szörny címmel. A mostani kocsink egy szürke 1.5 dízel Renault Thalia, Thalia teknősbéka néven van fent ugyanott, de képet nem tudtam hozzá feltölteni, nem engedte valamiért.
2013. okt. 27. 11:20
 3/14 A kérdező kommentje:
A lakatolás meg a festés 4százba fájt,de vettem rá uj felnit stb,hát nem volt olcsó de én örülök neki :)
2013. okt. 27. 11:30
 4/14 Dörmögő ***** válasza:
2013. okt. 27. 13:17
 5/14 Evele123 ***** válasza:

Itt van egy kép a vasról, hát nem szép, viszont nagyon ronda:

[link]

2013. okt. 27. 17:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Jó a vectra Dörmögő!Nekem egy "A" vectrám volt szerettem:)
2013. okt. 27. 19:58
 7/14 Dörmögő ***** válasza:

Köszi. Én is meg vagyok vele elégedve. Legnagyobb kiadásom az idén volt, klímáért fizettem 58000-et.

Lett volna még egy picit költségesebb javítás, csöpögött az adagolóból a gázolaj. Az adagolós 10-ért cserélt volna benne tömítéseket, de ő nem foglalkozik ki és beszereléssel, így plusz 10-15 000 lett volna egy szerelőt fogadni aki kiveszi az adagolót utána meg visszateszi. Ezeket a költségeket szerencsére megúsztam, mert alámászva a kocsinak megtaláltam hogy hol csöpög. A dúsítónál van egy fedlap az adagolón, és ez alatt adta meg magát egy "O" gyűrű, amit itthon is ki tudtam cserélni.

Jelenleg minden működik a kocsin, kényelmével, fogyasztásával teljesen meg vagyok elégedve, 4 tagú a család, nekünk teljesen elég ez a kocsi.

2013. okt. 27. 20:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Én még emlékszem,mikor ez a típus 3milla volt használtan ;)
2013. okt. 27. 21:10
 9/14 Dörmögő ***** válasza:
Nekem 1.7 Td-m van viszonylag sok extrával. 5-600 körül vannak a jobb állapotúak.
2013. okt. 27. 21:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Anno:

[link]

[link]

Most:

[link]

2013. okt. 28. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!