Tennétek föl képeket saját autójaitokról?
Kiváncsi vagyok kinek mi a büszkesége.Első sorban öregebb szép autók érdekelnek,de jöhetnek ujabbak is. Itt az enyém elsőre,én 10éve vagyok ennek tulajdonosa,most sikerült felujitanom kicsit :)
[link] (anno)
[link] (most)
Köszi. Én is meg vagyok vele elégedve. Legnagyobb kiadásom az idén volt, klímáért fizettem 58000-et.
Lett volna még egy picit költségesebb javítás, csöpögött az adagolóból a gázolaj. Az adagolós 10-ért cserélt volna benne tömítéseket, de ő nem foglalkozik ki és beszereléssel, így plusz 10-15 000 lett volna egy szerelőt fogadni aki kiveszi az adagolót utána meg visszateszi. Ezeket a költségeket szerencsére megúsztam, mert alámászva a kocsinak megtaláltam hogy hol csöpög. A dúsítónál van egy fedlap az adagolón, és ez alatt adta meg magát egy "O" gyűrű, amit itthon is ki tudtam cserélni.
Jelenleg minden működik a kocsin, kényelmével, fogyasztásával teljesen meg vagyok elégedve, 4 tagú a család, nekünk teljesen elég ez a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!