Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak neten néztem...

Mit csináljak neten néztem autót, megvenni hogyan lehet? Mivel rally célra akarom használni ugyanugy adásvételi meg mindent megkell csinálni?

Figyelt kérdés
mármint volna 1 másik kérdés is, ha rally célra akarom az autót és mondjuk műszaki lejárt, akkor is kell adásvételi?,meg biztosítás?eredetiségvizsga? nyilván ugye ez már forgalomban nem használhatom mert megbüntetnek!
2013. okt. 26. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Nem szédülsz betonon?
2013. okt. 26. 21:04
 2/4 A kérdező kommentje:
normálist választ kérnék! oké lehet hülyén tettem fel,de akkor is kiváncsi volnék,de nem ilyen barom válaszra várni!
2013. okt. 26. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, kell adásvételi. Rally célra pedig kell majd műszaki is, nem is akármilyen - sőt, majd még több papír (gépkönyv, stb.)
2013. okt. 27. 01:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Mit jelent neked a "rally"?

Hivatalos átalakítás, lepapírozva, bukócsővel, adott géposztálynak megfelelően megépítve? Akkor adásvételi és lapapírozás, gépkönyv, minden - én nem tudom a pontos lépéseket, de aki ilyennel foglalkozik tud tanácsot adni.

Ha a kert végében eszetlenkedni egy fél évig, aztán szétvágni és leadni a MÉH-be, akkor ne vegyél papíros autót, mert azt csak a tulaj tudja leadni bontóba és véglegesen kivonatni - tehát arra a pár hónapra is át kell íratnod és fizetni rá mindent, ami nagyon megdrágítja a (tulajdonképpen) játékot.

2013. okt. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!