Mit csináljak neten néztem autót, megvenni hogyan lehet? Mivel rally célra akarom használni ugyanugy adásvételi meg mindent megkell csinálni?
Figyelt kérdés
mármint volna 1 másik kérdés is, ha rally célra akarom az autót és mondjuk műszaki lejárt, akkor is kell adásvételi?,meg biztosítás?eredetiségvizsga? nyilván ugye ez már forgalomban nem használhatom mert megbüntetnek!2013. okt. 26. 20:46
2/4 A kérdező kommentje:
normálist választ kérnék! oké lehet hülyén tettem fel,de akkor is kiváncsi volnék,de nem ilyen barom válaszra várni!
2013. okt. 26. 21:09
3/4 anonim válasza:
Igen, kell adásvételi. Rally célra pedig kell majd műszaki is, nem is akármilyen - sőt, majd még több papír (gépkönyv, stb.)
4/4 anonim válasza:
Mit jelent neked a "rally"?
Hivatalos átalakítás, lepapírozva, bukócsővel, adott géposztálynak megfelelően megépítve? Akkor adásvételi és lapapírozás, gépkönyv, minden - én nem tudom a pontos lépéseket, de aki ilyennel foglalkozik tud tanácsot adni.
Ha a kert végében eszetlenkedni egy fél évig, aztán szétvágni és leadni a MÉH-be, akkor ne vegyél papíros autót, mert azt csak a tulaj tudja leadni bontóba és véglegesen kivonatni - tehát arra a pár hónapra is át kell íratnod és fizetni rá mindent, ami nagyon megdrágítja a (tulajdonképpen) játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!