Műszerkapcsoló ágai?
Üdv!
Nem régiben vásároltam egy ilyen kis kapcsolót, amit sikeresen be is építettem a robogómba, ezzel kapcsolom be a szivargyújtót... nem ez a lényeg hanem nem igazán tudom pontosan hogy a kapcsoló lábai (3db) pontosan melyik a pozitív, negatív és a test.
Jelenleg csak a negatív és pozitív szál van rádugva így is hibátlanul működik, azonban a kapcsolóban található izzó nem ég. Az érdekelne ha a 3. lábat letestelem, akkor már a kapcsoló is fog világítani?
Ebből az még nem derül ki! Ez csak azt árulja el, hogy mekkora áramerősségre van tervezve, mekkora az a feszültség amelyet ívképződés nélkül megtud szakítani, valamint, hogy egyenáramú a kapcsoló.
Neked a bekötési ábra kellene, ahol fel van tüntetve a három láb egy kis karika benne egy X jellel (ami az izzó).
Most töröm a fejem a következő projekten :D
Köszönöm a segitseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!