Egy autóvásárlásnál mennyit "illik" alkudni?
Te ez sokmindentől függ, de leginkább a kocsi típusától, korától, a VALÓS műszaki állapotától, a nepper anyagi helyzetétől, pillanatnyi hangulatától, attól hogy hányszor szopta le aznap a k*rvája, meg még hány ilyen kocsi álla telepen nála.
De ha javasolhatok neked valamit tömören akkor annyit hogy eszedbe ne jusson neppertől kocsit venni, átbaszás és lehúzás az egész, én hülyítettem az egyiket egy fél órát mikor egy kiganézott de általánosan lepukkantnak látszó alap 17 éves swiftet 350e-re tartott az egyik, olyankor mikor ezek jó esetben kb 300-at értek(annyiért el is hoztam volna) erre a faszi még elkezd velem vitatkozni, hogy ez nagyon príma hibátlan autó, mit akarok én alkudozni, én meg beintettem hogy akkor csókolom, van még iylenből épp elég.
Maszek pofától vettem végül egy tök más modellt, persze hibalista már bele voltépítve mert síkhülye volt a manusz a kocsikhoz de nem is foglalkozott vele, szóval maszektól meg csak egy szakműhelyben megejtett átvizsgálás után kezd el alkudozni, mert nagy rá az esély hogy helyben el is állsz a vételtől mikor megkapod a végeredményt.
Inkább %-ban kéne megadni, hogy mennyit "lehet" alkudni. :)
Egy egymilliós kocsinál nem ugyanaz a 30e Ft alku, mint egy 35e Ft-os Trabantnál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!