Zolimax kérdése:
Miért nem megy a babettám?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemrég vettem 1 Jawa babettát 210-est. Eleinte minden jó volt ment mint a golyó :). Aztán kezdőtek a probélmák elsőnek fél gázon megyek hazafele elkezd rángatni mintha huzogatnám a gázt nulláról tő gázra. Utána az abba maradt annyira nem foglalkoztam a problémával mert ugye csak 1 x fordult elő. Utána mentem vízszintes úton és elkezdet lassulni huzztam neki nagyobb gázt és a végére már tő gázon 1 helyben zúgott. Leszáltam akkor magába is alig ment aztán kiderült, hogy gyertya baja volt. Kapot vadonat új Bosch gyertyát . Azzal ment szépen 1 nappig utána megint tő gázon 1 helyben ál velem.De nem gyertya baja van és nem is az, hogy nehez vagyok mert 16 éves vagyok és 64kg. Szétszedtem a karbi tiszta volt de azé kitakarítottam a dugóval hengerfejjel minden rendben volt ezért nem tudom mi baja van. Aki tud valami tippet adni az létszives íron.2013. okt. 23. 17:03
1/3 anonim válasza:
Vedd ki a benzincsapot ,ott is van egy szürö a tankba .
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi majd megnézzem :)
2013. okt. 23. 19:38
3/3 anonim válasza:
Levegőszűrő csere. Karburátor beállítása, n17yc gyertyát bele de csak akkor ha van szikra ha nincs akkor gyertyapipa csere Ha ekkor se megy akkor jikov karburátor csere egy sokkal jobra vagy vadonat újra. Ja és gyertyahézag beállítás 04-05 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!