Milyen autót vegyek?
Ha megtaláltad az összes igényt kielégítő járművet, akkor majd szólj nekem is :D
Az alábbiak egymást kizáró tényezők:
alacsony fogyasztás<->menjen is
pénzkereted<->ne tucatautó, csajozós verda
Egy 300e Ft-os autóra jó eséllyel egy éven belül a vételárat rá kell költeni. Mellesleg átírásra pluszban 50-60e-t rakj félre a vételáron felül.
Nem lehetetlen.
Ez a kocsi megy is, csajok is buknak rá, és 6-7 literből simán elmész a legközelebbi diszkóig.
Egész jó a kis BMW amit Dörmögő linkelt én is akarok mostanában venni valami hasonlót, bár a kérdező kritériumainak nem nagyon felel meg :D
Amúgy itt van ez, a csajok szeretik a cabriót, bár nagyon nem leszel menő ezzel az autóval: [link]
Egy rohadó öreg traktorhangú dízel 3-as golfra aztán komoly csajok bukhatnak :D
Kérdező, jó, hogy nem holdrakétát akarsz 250e-ért... Ennyiért maximum öreg roncsot lehet kapni, csajozós verdát nem.
Sajnos 300e ft manapság már nem egy nagy összeg, ha autóról van szó. Ennyiből nem lehet túl egyedit, erőset és csajozósat is kapni egyszerre.
Inkább valami ilyesmit javasolnék:
Mit jelent az a "lehessen vele csajozni ha úgy van"? Szerintem ne autóval akarj csajozni, ahhoz hozzá kell tenni még néhány nullát az autó árához, de akkor sem az autó fogja igazán vonzani az "olyan" nőket, hanem a pénz. Habár az autó nélküli palikkal szemben előnyben leszel, bármilyen autót is veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!