Peugeot 307 1.6-2. 0 HDI vagy VW Golf 4 TDI?
Mind a kettő tettszik. A peugeot mellett szól hogy sokkal fiatalabbat, jobb állapotút lehet kapni. illetve a hdi-ről nem sok rosszat hallottam.
a golf mellett meg az szól hogy precíz német, van tekintélye, értékállóbb és a tdi is nagyon jó.
Melyiket vennétek? Fogyasztásba melyik a jobb ?
köszönöm a válaszokat
1.6 HDI jobban fogyaszt mint az 1.9 TDI, talán a PUG motorja még erősebb is picit. A 2.0 HDI kb. annyit mint az 1.9 TDI, de jóval erősebb.
A tekintélyen nem tudom mit értesz, 15 éves designja van az autónak. Rokonomnak volt ilyen, vadi újan vette, de 1 hónaposan se nagyon nézték meg vele az embert.
Számomra a 307 ésszerűbb választásnak tűnik. Ugyanannyit pénzért, modernebb, jobban felszerelt, kevesebbet futott, újabb autót kapsz.
Ismerősöm az 1.4 HDI vel, 4,5 literrel jár vegyesben.
2.0 HDI-ben nincs kettős tömegű lendkerék.Ez egy drága dolog.
Peu kényelmesebb, ez tény.
Én vw-ből ültem át citroenbe (ua mint a 307)
francia nem értékálló, de nem is túlárazott.
Golf 4 tdi.
Az 1,6 HDI-nek alul van méretezve az olajteknője, aminek a turbó látja kárát idő előtt. A régi vw tdi motorok megfelelő karbantartással kivisznek a világból és vissza.
A 2,0 hdi-kkel sincs gond.
köszönöm!
Várom a többi választ/értékelést!:)
Nekem pl nem arra kell az autó,hogy megnézzenek vele az emberek,mert nem engem néznek meg maximum az autót.(amugy egy peugeot ot sem néznek meg jobban,mint egy golfot :D)
Én a golfot megbizhatóbbnak tartom,egyszerű,és nem drága az alkatrész hozzá,mert sok ilyen szaladgál az utakon.Nekem 3masom van,de tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!