Melyik autó legyen? Fiat Punto, Peugeot 307 Hdi, Golf IV?
Figyelt kérdés
Kezdő sofőr vagyok, a családban még nincs autó. Szóval egy kicsit olyan családibb kocsi kéne (4 ajtós, s lehessen benne férni) Mindenképpen dízel motor kéne, 1,6-os minimum. A családi kassza olyan 2800 euró lenne, használtat keresünk. Vélemények ?2012. szept. 4. 19:35
1/11 anonim válasza:
Csakis a Golf, sztem. Esetleg a második helyezett lenne nálam a Peugeot, Fiatot viszont előítéletből eleve nem vennék.
2/11 anonim válasza:
szószerint azt akartam írni mint az első
3/11 anonim válasza:
Csak kár, hogy a Golf árán egy 3 évvel fiatalabb, fele Km-t futott Peugeotot lehet venni. A dízel Golfok gyakorlatilag megfizethetetlenül drágák.
Hol laksz?
4/11 anonim válasza:
Punto. Ha annyira sz*r lenne, nem futkosna annyi az utakon, olcsó, jó motorikusan hibátlanok, ha odafigyelsz rá és nem egy lestrapált szutykot fogsz ki semmi baja nem lesz. Fiat 1.3-mas JTD-je is megy mint a golyó, nemkell feltélten 1.6-os, de tetudod. Próbáld ki.
6/11 anonim válasza:
Van egy ismimnek egy VW-je, étolajjal jár, most tart 560e km-nél és használtan vette anno. Ezért írtam a VW-t. Szvsz egy 100e-et futó pözsó olyan, mint egy 300e-et megjárt golf. Fiatról meg nem nyitok viták, inkább tömeg közlekedek, mintsem olasz autót vegyek.:D
7/11 anonim válasza:
A büfészagú golf valóban nagyon jó.
8/11 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a nagy szöveget...volt 100e-t futott pözsóm...hát nem cseréltem volna el egy 300 ezres fosvágenre, az tuti.
9/11 anonim válasza:
Szerintem is mindenkepp Golf nekem bevalt es nem adnam semmilyen francia vagy olasz bizsu autoert.
10/11 anonim válasza:
Abba is gondoljatok már bele, hogy ennyi pénzért milyen dízel golf van! Semmilyen...egy rakás fos, amit dízel golfban ennyiért kap.
Sokkal jobb állapotú Pözsót lehet ennyiért venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!