Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fogyasztás csökkentés ez...

Fogyasztás csökkentés ez hatásos lenne?

Figyelt kérdés

Neten éppenség néztem fogyasztás csökkentést és találtam kapszulát ami állitólag 8 év élettartalmat biztosit! És csökkenti pár % a fogyasztást megérné a befektetést?

[link]

#autó #fogyasztás csökkentése
2013. okt. 21. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Tipikusan olyan a megfogalmazás, hogy ne lehessen ellenőrizni. Ha "átalakítja" az üzemanyagot, akkor miért kell 10 000 km. Egyszer az üzemanyagrendszer kitisztításáról beszél, egyszer az üzemanyag átalakításáról. Azt sem tudom milyen "szemcseméretről" beszél 6...10 szénatom hosszúságú szénláncú szénhidrogének (benzin) esetén.

Ha valami működik, akkor az olyan, hogy autót fékpadra fel, padlógáz, üzemanyagfogyasztás mérés, kerekeken leadott teljesítmény mérés. Ha egy akármilyen eszköz beépítése, vagy motorelektronika-szoftver módosítás után a fogyasztás csökken, a teljesítmény nő, akkor működik. Amit így nem lehet ellenőrizni, az kamu.

Édestestvére a gázcsőre szerelhető mágnesgyűrűnek, ott is az összekócolódott gázmolekulák sorbarendezéséről vakerálnak. Csak tudnám mi tud a tetraéder alakú egy szén- és négy hidrogénatomból álló metán molekulákon összeakadni, összezavarodni, hogy mágnessel kell rendberakni...

2013. okt. 21. 18:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszókat! :) És a részletes megfogalmazást! :)
2013. okt. 21. 21:16
 13/13 Bereczk Jénos válasza:

Létezik olyan berendezés amivel csökkenthető a fogyasztás!!! Ma a motorok az ütemeket úgy alakítják ki, hogy alternálnak! Ha ezt a mozgást megszüntetjük, sok energiát felszabadíthatunk, ami az üzemanyag fogyasztást csökkenti!!!!

Tudom most mindenki felugrik, ott a Wankel, mégis többet fogyaszt!! Igaz,

az ok roppant egyszerű, excentrikus főtengelye van, így alternál és a dugattyú háromszoros gyorsító áttétellel hajtja a főtengelyt érthető a több fogyasztás, ha a magasabb fordulatszámot nem is említem!!!!

Csináljunk olyat, aminek a dugattyúja forog, együtt a főtengellyel és a munkaütemek minden robbanása, forgásirányba hasson!! Ennek van egy fizikai értelmezése, hogy az egy irányba ható erők összeadódnak!!!!

Mivel a focit sokan nézik, már biztosan látták a hátvéd miért löki meg picit a csatárt, hogy hasra essen!!!!!

(Ne törjétek a fejeteket, van ilyen most már csakolyan esztergályos kellene, aki kört tud esztergálni!!!)

júl. 26. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!