Mi baja lehet az autónak?
Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt cseréltem gyújtótrafót mert a régi bedöglött. Azóta mentem vele pár km-t, indítás után elkezdett ingadozni az alapjárat kb 500 körülire esett, majd leállt az autó. Mikor próbáltam beindítani semmi, beleraktunk egy másik akksit és egyből beindult. Nemegészen 5 km-t mentem vele majd következő indításnál, ismét alacsony volt az alapjárat és leállt. Indítozásnál forgatott a motor rendesen, szikra volt. Lehúztam egy benzincsövet majd indítóztam de nem jött semmi. Járt már valaki így? VW VR62013. okt. 20. 21:16
2/4 A kérdező kommentje:
nekem is az a tippem, holnap nézem meg. csak kiváncsi voltam járt e már valaki így. esetleg még valami kontakthibára vagy dugulásra gondolok. mindezekfelett azért különös hogy ha szikra van akkor benzin nincs és fordítva. kissé idegtépő már. ja, és mol nál tankoltam bele 95öst, nem tudom ez számít e valamit. a régi kocsimnál mindig ott tankoltam és nem volt vele gond
2013. okt. 20. 21:23
3/4 szántóvető válasza:
egy gyenge tipp:vedd le a kábelsarukat,várj egy kicsit majd rakd vissza,talán beindul.
4/4 A kérdező kommentje:
ma elvittem szerelőhöz mivel semmi szerszám nem volt nálam. 12V-ot kéne kapnia a tápszivattyúnak, de ehelyett 9et kap. a relénél még 12 jön ki, de valahol elmászik.. bár, még mindig nem jó, holnap folytatjuk, remélem tényleg ez lesz a gond
2013. okt. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!