Ha nem cserélek kerékcsapágyat mi baja lesz az autonak?
Sajnos ez már csak ilyen, egy 20 év körüli autó vételnél már szerencse is kell. Illetve valamilyen szintű megszállottság (mint nálam a kocsim iránt, amin mindig van mit csinálni, de ezért szeretem :D), hogy a hibákkal együtt elviseld a kocsit.
Ha tényleg eleged van a kocsiból, akkor én is azt ajánlom, hogy add el, ha buksz is rajta, de legalább nem kell többet költeni rá.
De én a helyedben (ha más hibája jelenleg nincs) kicserélném a csapágyakat, egy átlagos minőségűre, 5-6 ezer ft-ból kijönne az alkatrész. És akkor meghirdethetnéd a kocsit 150 körül. Most nézem, hogy e körüli összegért árulják hasznaltauto.hu-n a 106-osokat.
Vagy tényleg menj be egy kereskedőshöz, nálunk most 2-nél is ki van írva, hogy használtautót vennének. Igaz, ők ennyit biztos nem adnának érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!