Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet, hogy ennyire nem fogy...

Lehet, hogy ennyire nem fogy az olaj a kocsiban?

Figyelt kérdés

Ismerőseim jóval fiatalabb autóiba sűrűbben kell olajat utána tölteni mint az enyémnél.

Egyik nap már tuti úgy gondoltam, hogy kéne bele ezért vettem is egy literrel, de amikor ellenőriztem (NEM egyből megállás után, illetve teljesen vízszintes talajon áll az autó)

de minden ok.

Félre értés ne essék nem azt szeretném ha enné az olajat, csak nem szeretném, ha valami más hiba lenne a háttérben.

2013. okt. 20. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem eszi az olajat nem hiba!

Az én 14 éves francia szarom se eszi az olajat, de köszöni jól van!

2013. okt. 20. 15:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Csak hát ilyennel még nem találkoztam. Ja, és az enyém 22 éves, azért is furcsállottam.
2013. okt. 20. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Az olaj mindenképpen fogy, mert a konstrukciójából adódóan a motor "megeszi" egy részét. Cserébe viszont jut bele pl. üzemanyag, így a mennyisége szemre akár nőhet is.

Ezért nem szabad azt csinálni, hogyha sokat töltesz után, akkor kihagyod az olajcserét, mondván úgyis frissebb olaj van benne...

Legközelebb nézd meg/szagold meg a leeresztett olajat - nem sok köze van ahhoz amit beletöltöttél, mert tulajdonképpen elhasználódott.

2013. okt. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!