Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motor üzemanyagtartály hegesztés?

Motor üzemanyagtartály hegesztés?

Figyelt kérdés
Át akarom alakítani... Mivel mossam ki? Vagy mit csináljak vele, hogy biztonságosan tudjam vágni, meg hegeszteni?

2013. okt. 19. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én anno úgy tettem, hogy alaposan kimostam, pár napig csordultig teli vízzel állt, majd friss vízzel annyira teletöltöttem, hogy csak ott legyen levegős, ahol hegeszteni kellett. Simán megtudtam javítani így. De régebben nekem csak az alapos kimosást javasolták, akkor bedurrant ést odalett a tank, szerencsére nekem az ijedségen kívűl nem lett bajom!
2013. okt. 19. 10:45
 2/4 anonim válasza:
Nekem a trisós víz vált be mosásra, + úgy hegessz, flexelj, ahogy az előző írta.
2013. okt. 19. 15:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még szerintem az is egy lehetőség, hogy teletöltöm homokkal, és úgy vágok, hegesztek...

2013. okt. 19. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát a homokot nem ajánlom! Nem biztos hogy nem okoz később dugulást a karburátorban. Szerintem a víz könnyebben elpárolog mint ahogyan a homokot kimosod a tank belsejéből!
2013. okt. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!