Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csúfolja mindenki a...

Miért csúfolja mindenki a Chris Bangle által tervezett BMW-ket?

Figyelt kérdés
Szerintem a Bangle által tervezett BMW-k sokkal szebbek, mint a legújabb BMW-k, amik nekem külsőre egyáltalán nem tetszenek. Szerintem az E60-as szériától nem sok szebb limuzin van, errefel meg a legtöbben ezt a tipust degradálják, hogy milyen csúnya, meg hogy milyen pocsék autó. Én ezt nem értem.

2013. okt. 18. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Azért mert nincs rá pénzük.
2013. okt. 18. 15:41
 2/5 Grielean ***** válasza:
Csúfolni speciel nem szoktam, de ha szóba kerül, azért kimondom: pl az E60-as szériában szerintem egyszerűen elveszett az az egyediség, elegancia és fellépés, ami számomra a BMW-t megkülönbözteti más autóktól. Ránézésre egyre inkább egy tucatautó felé orientálódik, már nem tűnik ki a tömegből úgy, mint mondjuk az E36 széria darabjai.
2013. okt. 18. 15:55
 3/5 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
91%

Azt mondanám, az emberek nagyon konzervatívak, félnek a nagy változásoktól.

Bangle rajzolt egy merőben újat, és akik a "sok kicsi lépésben változtassuk meg az autót" hívei, azoknak ez sok volt egyszerre.

Speciel nekem is jobban tetszik a Bangle BMW.

2013. okt. 18. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Pusztán irigység, semmi más
2013. okt. 18. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszettek a "hagyományos" formák, máig az E38 a nagy kedvencem. Az E38/39-hez képest az E60 számomra is furcsa volt, finoman fogalmazva egy kicsit nagy ugrás volt formailag, eleinte nekem sem tetszett(sőt az E90 sem). Mára azért megbékéltem a formájukkal. Az viszont vitathatatlan, ha tetszik ha nem, hogy a Bangle-éra kellett, ahhoz, hogy az Audi/MB nem tudjon meglépni. Ami ez után jött - gondolom az alapoknak/elődnek köszönhetően - az F10 az viszont szerelem első látásra :)
2013. okt. 19. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!