Neten nézelődtem kipufogó végek után és eléggé eltérnek az árak egymástól. Miért vannak ekkora árkülönbségek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 15:42
1/4 anonim válasza:
Mert a szar és a minőség között van különbség...
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, én inkább az összes kipufogóvéget a "szar" kifejezéssel méltatnám. Igénytelen és ocsmány, teljesen mindegy az anyaghasználat. A gyári dob nyüszörög egy sportvégen? Ugyan már...
3/4 driverboy válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval.
A kipufogóvégnek semmi értelme.. Illetve addig van értelme, még 10 méternél közelebb nem mész az adott autóhoz.
De amint meglátod, hogy gyári dobon van egy kétezerforintos vég, mosolyogsz egyet és az jut eszedbe, hogy a gazdája egy felületes, tapasztalatlan rajkó filjú :)
4/4 A kérdező kommentje:
Kocsimra keresztdob megy ami nem igazán mondanám olcsónak. Kipufogósnál voltam ő annyit mondott hogy 30000ft-nál kezdődik.
2013. okt. 17. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!