Télen ha zárt helyen tartom a motort, kb. 0. fokon, a benzint, és az olajat leeresszem a robogombol?
robogóknál azért műanyag tartály van, abból nem kell leengedni sem teletölteni
attól függ milyen olajat... a blokkból és ha különolajozású (tiszta benzint tankolsz, másik kis tartályba a 2t olajat) a gép én akkor sem engedtem ki. fene baja sem lesz (lett) csak alaposan lemostam (enduro :D ) fagyállót tettem a hűtővízbe, akku ki és betoltam a helyére mint szoktam. jó igaz én ha már 7-8fok volt akkor elővettem
Üzemanyag, olaj maradhat. Hűtővíz fagyállóságát ellenőrizd(ha vizes). Kerekeket érdemes megfelelő nyomásra fújni, ha alá bakolod azzal tehermentesíted a kerekeket, tehát ha van rá lehetőség akkor nem árt(bár középtámaszon nem sok teher van a kerekeken)
Az aksit viszont vedd ki és vidd meleg helyre. Ha van rá lehetőség akkor tedd csepptöltőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!