Www. Cserebere.hu/termek/robi-55-1 egy ilyen géphez kell valamilyen jogosítvány? Mert én azt halottam hogy 14 évtől lehet vezetni jogosítvány nélkül, tehét lehet vagy nem?
Persze, lassú jármű, "T" kategória kell hozzá.
Mellesleg rendszám meg biztosítás is kell hozzá.
Pici különbség azért van:
Kerti traktor: egytengelyes motoros részből és hozzákapcsolt egytengelyes pótkocsiból álló olyan lassú jármű, amely sík úton önerejéből 15 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes.
Lassú jármű: olyan jármű, amelyet beépített erőgép hajt és sík úton önerejéből 25 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes.
Ahány évesen megycsinálod a jogosítványt. Én külön T kategóriára nem csinálnám meg a helyedben, mert horror drága ahhoz képest, hogy ha a B-t megcsinálod, akkor bebélyegzik a T-t is.
Én személy szerint egy mopedet javasolnék neked, vagy ha szállítmányozni is akarsz, akkor egy segédmotoros triciklit. (A négykerekű "segédmotorokat" pár éve fel kellett (volna) rendszámozni rendes autónak.)
"de akkor kerti traktort hány éves kortol lehet vezetni,utolsó válaszoló?"
Valami gond van a szövegértéseddel? Mondd csak, a 2. válaszból mit nem értettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!