Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Marútiról mi a vélemény...

Suzuki Marútiról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Fogyasztás ,végsebesség,típus hiba,csak 4 sebességes van ?, 4 személyes a kocsi ? Rohangálós autónak jó lenne ?
2009. nov. 10. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval! Mi a fészkes bajotok van ezzel a kisautóval? Próbáljátok ki és megértitek miről beszélünk... Nem kell egyből fikázni itt!!! Kinek a pap, kinek papné! Nem egy design győztes vas, de szerintem szakadt Golf I. Bmw mit tudom én hányas elbújhat mellette...
2009. nov. 12. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:
nem azt kell nézni h a bmw 200al megy neki a fának, hanem ha 80nal nekimegy a fának a bmw meg a maruti is, melyikből marad több, rgo melyikből száll ki élve... amúgy csak a biztonságával van bajom, inkább vennék croma-t vagy passatot
2009. nov. 12. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
200zal belemegy a BMW a fába? mi nem közlekedünk vele veszélyesen. ennyi. és tegyük fel belédszabnak oldalról.. a marutiban megse találnák a holttestedet a BMW-ben több esélyed van.. a 200-as fás esetre visszatérve meg a maruti ha 90-nel beleszab a a fába akkor meghalnak a benneülők ( Marutinak annyi a 90, mint a bmwnek a 200..)
2009. nov. 28. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

az előző vagyok

BMW meg Golf elbújhat mellette?

nana! mi maruti-ellenesek ésszerű és reális érveket mondtunk.

miért bújhatna el mellette egy BMW/Golf? Mert ugyanannyiért vagy kicsit drágábban biztonságosabb és nem rohad szét és nem úgy néz ki mint egy szardarab? pff..

2009. nov. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!