Suzuki Marútiról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Fogyasztás ,végsebesség,típus hiba,csak 4 sebességes van ?, 4 személyes a kocsi ? Rohangálós autónak jó lenne ?2009. nov. 10. 21:37
11/14 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval! Mi a fészkes bajotok van ezzel a kisautóval? Próbáljátok ki és megértitek miről beszélünk... Nem kell egyből fikázni itt!!! Kinek a pap, kinek papné! Nem egy design győztes vas, de szerintem szakadt Golf I. Bmw mit tudom én hányas elbújhat mellette...
12/14 anonim válasza:
nem azt kell nézni h a bmw 200al megy neki a fának, hanem ha 80nal nekimegy a fának a bmw meg a maruti is, melyikből marad több, rgo melyikből száll ki élve... amúgy csak a biztonságával van bajom, inkább vennék croma-t vagy passatot
13/14 anonim válasza:
200zal belemegy a BMW a fába? mi nem közlekedünk vele veszélyesen. ennyi. és tegyük fel belédszabnak oldalról.. a marutiban megse találnák a holttestedet a BMW-ben több esélyed van.. a 200-as fás esetre visszatérve meg a maruti ha 90-nel beleszab a a fába akkor meghalnak a benneülők ( Marutinak annyi a 90, mint a bmwnek a 200..)
14/14 anonim válasza:
az előző vagyok
BMW meg Golf elbújhat mellette?
nana! mi maruti-ellenesek ésszerű és reális érveket mondtunk.
miért bújhatna el mellette egy BMW/Golf? Mert ugyanannyiért vagy kicsit drágábban biztonságosabb és nem rohad szét és nem úgy néz ki mint egy szardarab? pff..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!