Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Marútiról mi a vélemény...

Suzuki Marútiról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Fogyasztás ,végsebesség,típus hiba,csak 4 sebességes van ?, 4 személyes a kocsi ? Rohangálós autónak jó lenne ?
2009. nov. 10. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
fogyasztása a dízel bora-m hoz képest rosszabb, de ez benzines; 4 szem., szaladgálós kocsinak jó, bár én megszívtam vele...
2009. nov. 10. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Én 6 évig használtam (újan vettem) nem volt semmi gondom vele, jó kis autó, nem csak városban szaladgálásra használtam hanem hoszabb utakra is, Fogyasztása városban 5.6L országúton 4.8L körül volt, persze nem 120-al rohangáltam vele. Fűtése jó volt sosem fáztam benne télen.
2009. nov. 10. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Fogyija nagyon jó, mert nem automata szívató, tehát ha már elindultál és a gázon a lábad vissza lehet tolni.

Biztonság érzet nincs benne, félelmetes.

Szervizelni nagyon olcsó.

4 személyes. A régebbi jappán (nem indiai) változatok, sokkal jobbak a koruk ellenére. Kényelmesebbek, konfortosabbak, jobb benyomást keltenek.

2009. nov. 10. 22:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem most pont egy Marutim van XD Nagyon jó kis kocsi ha megvan kímélve.Fogyasztás 4-5 l végsebesség én max 110 et mentem vele de ez a sebesség egy Marutinál már elég félelmetes.A 90 net nagyon jól viszi de csak városi autónak ajánlom rövid távra.Csak 4 sebességes van belőle és 4 személyes.Egy 5 ik sebesség elment volna benne azért.

Munkába járni és szaladgálni jó városban de családi autónak és hosszabb utakra nem ajánlanám xD

2009. nov. 10. 22:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem is volt pár évig Marutim, aztán sajnos totálkárosra törtek...:( Én országúton használtam a 8-as számú főúton ingáztam naponta 80 km-t! Nem féltem benne, igaz nem is 120-al repesztettem. Én éppen ezt élveztem benne! Persze volt, hogy kamion dudált és villogott, mire én intettem neki hogy menjen ha akar! Ideális sebessége 90-100!!! Fogyasztás 4 L, szervizköltség szinte nulla!

Pár szót írnék a balesetemről, ami nagy csalódás volt! POZITÍV!!! Mentem egy védett úton, amikor oldalról (vezető oldalró) nagy sebességgel belém durrant egy Renault Megane! Kétszer megpördültem az úton, nekicsapódtam egy beton villanyoszlopnak, amiből komoly darabok szakadtak ki, majd végül egy sarki kocsma lépcsős bejáratát lebontva állapodtam meg! Megane eleje teljesen tropa (TOTÁLKÁR) Maruti is, de mindössze a biztonsági öv általi horzsolással szálltam ki belőle...Kicsi bors de erős...?:)

2009. nov. 10. 22:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves baleset szenvedő.

Tedd össze a kezed, hogy élve megúsztad.

Az volt a szerencséd, hogy a ksi tömeg miatt, lepattantál a másikról, és hogy nem tört az oszlop és nem esett a kocsidra.

Javítottunk már törött Marutit,(sajátom) és nagyon vékony anyagokból van. Nyomató és huzató gépekkel úgy lehet az alvázat is alakítani, mint a torta tetején a krémet.

Amíg más autókat, napokig kell húzatni, vissza áll, újra húzatni, kalapálni, túlhúzni kell, addig a marutit meghúztuk és úgy maradt.

Komplett A,B, C oszlopot cseréltünk, küszöbbel. Lefurkálták és a másikat meg fel ponthegesztették.

Van a kertben 1/4 Maruti. Bal eleje, tűzfal, A fél A oszlop, és egyedül pakolgatom, ha útban van. Nincs benne vas.

Jót is akarok írni, az autóba beleraktam 40 e kmt. Tiszta gokart feeling, élvezetes. Nekem nagyon tetszett a hangja. Fogyasztása minimális.Pedig binális üzemmódban használtam. Padlófék padlógáz :) Fentartani(olaj szijak, szürők) filléres téma. Könnyü parkolni, igénytelen jószág.

Városba ajánlom, városon kívül, ingázni inkább egy swift, abban már több az aktív és passzív biztonsági eszköz.

2009. nov. 11. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
18%

Mi okuk van arra az embereknek, hogy ilyen szarokat vegyenek?

van 6x jobb alternatíva:

régi Ford Fiesta

régi VW Golf

Fiat Ritmo

Skoda 120

Fiat Uno

ennyi pénzért már E30 BMW-t is kapni..

ha meg a fogyasztás a gond vegyetek diesel audi 80ast az országúton 4,8 at eszik városba 6ot megfelel? és még mindig biztonságosabb és jobb mint egy ilyen kis szánalmas hasztalan szar maruti suzuki.. hurrogjatok le vagy pontozzatok le nekem elegem van abból hogy az emberek nem nyitják ki a szemüket

2009. nov. 11. 14:13
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem sem a fogyasztásból kéne kiindulni, hanem hogy megdöglessz-e benne vagy nem... Inkább költs rá 200ezerrel többet, csak éld túl
2009. nov. 11. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves utánam szóló! Én egy szóval sem mondtam azt, hogy ez a világ legbiztonságosabb autója! Mindössze annyi, hogy korábban én is azt hittem, hogy egy ilyen ütközés során élve biztosan nem szállok ki belőle. Valószínűleg nagyon nagy szerencsém is volt, de akkor is, ott, abban a pillanatban megvédett a karosszéria! ÉS AKKOR IS SZERETHETŐ KISAUTÓ!!! Csak ajánlani tudom!
2009. nov. 11. 22:33
 10/14 anonim ***** válasza:

22:10 vagyok

Nem tudom mi bajotok van vele.Ugyan úgy meglehet dögölni egy Bmw be sőt még hamarabb mint egy Marutiban.Nem tudom mennyi hírt hallotok hogy 200 al száguldó Maruti nekiment a fának xD persze ami tud ennyivel menni mondjuk egy BMW vagy egy AUDI és 200 al nekimegy egy fának vagy egy kamionnak hááát nem tudom mi marad belőle!

2009. nov. 11. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!