Hol kapok olyan kis gumi "fitymát"? Bővebben lent
ennyire büntetést akarsz? nem tudom mire gondolsz, és hogy mennyire világít tőle kéken az égő, de világíts kéken ,mert megbüntet a rendőr, nem véletlenül nem lehet neont sem a kocsira rakni, meg egyéb színes baromságokat, mert összetéveszthető a megkülönböztető jelzéssel...
amúgy vannak kéknek kinéző izzók, de azok fehéren világítanak, xenon hatású fénnyel pontosabban, kb 300 forint, ennél olcsóbb "tuningot" könyörgöm ne keress...
én még csak stroboszkópoknál láttam ezt a húzogatós dolgot , de az sem ráolvad hanem cserélhető [link]
de am ahogy az első is írta vegyél színes helyzetjelzőt 300ft van belőle kék ,piros, zöld am rendőrök kedvence leszel esténként, te leszel a biztos bevétel ;)
1/2 nem az olcsó tuningal vagyok bajban hanem azzal hogy amilyen helyzetjelzőm van nekem abból nem kapsz színest azért kéne ez a kis "gumifityma":D
2/2 esetleg a nevét nem tudod azoknak a színes kis guminak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!