Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert szokik a kuplung?

Miert szokik a kuplung?

Figyelt kérdés
Opel astrarol van szo, es nem tudom h mi lehet a baja, amikor tobbet kell rossz uton kuplungolnom akkor egy ido utan zug es szokik fel rendesen a kuplungom, amikor valtok akarhanyasba. aztan amikor felre allok legalabb 5 percig akkor nincs semmi. valamelyik lambda szondahoz van koze?:D vagy mit nezzetssek meg a szervizbe? mar voltam de semmit nem talaltak.
2009. nov. 10. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Húha,nagy a baj.
2009. nov. 10. 10:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, helyesírás és fogalmazás terén. Így aztán majd az válaszol a kérdésre, aki előbb kibarkochbázza, mit is akart írni a kérdező.
2009. nov. 10. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
nem ertem h mi olyan erthetetlen??!!! a kerdesem h mitol szokik a kuplung..ennyi, nyugodtan "barchobazhatsz". ha nem tudod a valszt akkor meg minek farasztod magad?!
2009. nov. 10. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:

nem nem értik azt a szót hogy szokik.. ez szökik akar lenni nem?

Amúgy én sem értem mi az hogy szökik ,talán ha egy picit kifejtenéd mi az a szokik akkor szerintem megértenék és tudnának segíteni is !

2009. nov. 10. 10:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat akkor en kerek elnezest:D, de maskepp tenyleg nem tudom elmagyarzani..de megprobalom.. pl elszertnek indulni beteszem 1-be es amikor a kuplungot eresztenem ki akkor a labamot rendesen mintha nyomna fel..vagyis nem zug es mintha egy nyomas volna benne h lassan nem is tudnam kiereszteni mert akkor a motor (vagy mi) kezd zugni. es ez van ha 2-be ha akarhanyasba szeretnem tenni, tehat erzem azt a nyomast mintha "muszaj volna" gyorsabban kieresszem a kuplungot...de ez irtam mar h akkor van amikor pl rossz uton sokat kell kuplungoljam 2-be akkor egy ido utan ezt csinalja
2009. nov. 10. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Lambda szondához semmi köze ennek.A kinyomó csapágyat kell kicserélni a kuplungszerkezettel együtt.Nem tudom az Astránál, hogy van de vagy a motort vagy a váltót ki kell szerelni az autóból hogy hozzá lehessen férni.
2009. nov. 10. 13:52
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi!
2009. nov. 11. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!