Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől kemény a kuplung?

Mitől kemény a kuplung?

Figyelt kérdés
Egy Punto S55 autóm van és kb 80000-km-rel ezelőtt lett teljes kuplung csere rajta mert csúszott. De most meg nagyon kemény a pedál, mi okozhatja?
2011. nov. 14. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Az nem baj, semmiben nem tesz kárt. Csak hozzá kell szokni.
2011. nov. 14. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Erős a tányérrugó. Az a jó ne csúszik.
2011. nov. 15. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont azért kemény, mert lassan érik majd egy újabb kuplung csere. Aztán mikor vadi új lesz benne, újra puha lesz. Persze azt megmondani, hogy még hány km van benne ez alapján nem lehet, de olyan 100-120 ezrenként egy átlag városi autóban cserés szokott lenni, nem?
2011. nov. 16. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem is a tányérrugó. Nincs ezzel semmi baj, meg kell szokni.Viszont azt nem értem, hogy hogy lehet az, hogy kuplungcsere után 80ezer km-rel később keményedett meg. Nem azt akartad írni, hogy 80ezer km-nél volt csere?
2011. nov. 25. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem azt akartam írni! Azt mondta a szerelő, h megkopott a tárcsa és azért nehezebb lett.
2011. nov. 26. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!