Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi a3 1.9 tdi vélemények?

Audi a3 1.9 tdi vélemények?

Figyelt kérdés

Fogyasztásra, szervizelésre és kb minden másra lennék kíváncsi...? Válaszokat előre is köszönöm.

90l változatra gondolok.

2013. okt. 10. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
Más autó nem létezik az audi,bmw-n kívül?
2013. okt. 10. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom aki már nem Suzukit akar venni az már egy sznob k*cs*g.
2013. okt. 10. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Elsőnek szólt.
2013. okt. 10. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem azzal van a baj,hogy "kis márka" helyett már egyből az Audi és Bmw-t célozzák meg sokan,olyan alapon,hogy 600,000ből már kapnak szép fényezésű bmw-t ,audi-t azzal kalkulálva,hogy menők lesznek 150x lőerős autóval.

Az igaz,hogy jó autó meg minden,viszont mivel minőségi autó ezért minőségi lesz az árcédula amit a szerelő egy piti munkáért elkér.

Sokszor ezen autóknál egy-egy beütött meghibásodás min. 300,000ft ,az autó korától függetlenül.

Azzal kalkulálnak,hogy benzines audi eszik 12-14-et ,a dízel 7-8-at ,bmw esetében stabil 8-10-ről van szó.

De valahogy 10-ből 9 nem kalkulál egy-egy beütött meghibásodással,és sokszor olyan javítási költséggel,ami többe kerül mint az autó.

Legyen példa számodra:

1997.es audi a4-esbe való váltó generál 420,000ft.

2013. okt. 10. 18:43
 5/6 A kérdező kommentje:

1 válaszoló:

Nem tudom, hogy neked mi közöd ahhoz, hogy én milyen kocsit akarok venni? Ez tetszik, nem tudok mit csinálni.

A 2. válaszolónak teljesen igaza van!

Persze mindegyik márkában találni jó kocsit. De amióta az eszemet tudom azóta én "Audis" vagyok.

Persze ha több pénzem lenne, akkor egy 1969-es Ford Mustangot vennék... akkor meg valószínű azért lennék leszólva... Na mind1 erről ennyit.

3. válaszoló(kicsit az elsőnek is szól):

Az, hogy kinek mi tetszik úgy gondolom mindenkinek maga kell, hogy eldöntse.

Most ezzel tisztára az jön le, hogy akinek audi vagy bmw vagy mercedes vagy egyéb úgymond "felsőbb,drágább" kategóriás autója van, az mind nagyképű és csak is vagányságból veszi az autót? Nem azért, mert tényleg olyan jó és megbízható, mellesleg kinézetre is nagyon vagány.

Egyáltalán nem gondolom azt, hogy csak a gazdagok engedhetnék meg, hisz mai nap néztem szét használtauto.hu-n és 1millióért már egész jó a3-ast találni. Annyiért pedig egy normális háztartásban élő ember is megtudja venni.

Ha azt nézzük az új daci duster is 3-3.5M körül van. Pedig az is egy jó kocsi, arra mégsem mondjátok, hogy nagyképű stb? Pedig annyiért egy jó Audit is találni. Úgy gondolom ez már közelít nagyon a drága autóhoz, sőt el is érte.

600,000ért szart is, meg jót is lehet venni. Ahhoz nem kell, hogy audi legyen. Vehetsz te suzukit is 600E-ért szart. Nincs garancia, hogy más márkát választasz és jó lesz. Nem mindig az a jobb ami a drágább. Csak is jó nagy szerencse kell hozzá. Lehet, hogy drágább az alkatrész de nem is sűrűn hordják az emberek a szervizbe. De nem is annyi amennyit te írtál. Ahogy olvastam a teszteket ott se sűrűn volt panasz.

Ismerősöm németből hozatta 96-os a4esét. 1.2M-ért. Igaz volt benne alaphangon 250E km. De ott nagy valószínűséggel rendszeres szervizbe vitték és garázsban tartották és kevesebb az esély is, hogy az órához hozzá lett volna nyúlva. lassan 3 éve van meg neki. Azóta max 4szer volt autószerelőnél. De akkor is csak ilyen apróságok miatt.

Amit írtál váltót, annál jóval olcsóbban is lehet találni. Lehet hogy újonnan annyi, azt nem tudom. De, ha lehet venni használtat, jóval fele annyiért, jó állapotút, akkor minek költenénk az újra? Mellesleg nem tartom valószínűnek, hogy pont a váltó menne szét a leghamarabb. Persze amit írtál, részben van benne realitás.

2013. okt. 10. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

2013-10-10 18:43

+1

1997-es Audi A3 váltócsere 320 000, gondoltam, megpróbálom otthon mert autószerelő vagyok de csak alkatrészáron is 280 000 szóval cumi lett a vége :(

2014. febr. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!