Audi a4 1.9 pd tdi vélemények? 2001-es!
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok!
Mennyire megbízható?
Gyakori hibái?
2013. jún. 3. 20:22
1/4 anonim válasza:
Sima tdi-t vegyel szerintem, abban a legdragabb alkatresz a turbo ami elromolhat es az is fele annyi mint egy pd elem ara, amibol viszont van az autoban 4.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem találtam 2001-es kasztnisat, ami sima tdi lenne :/
És nekem az tetszik, a régebbi nem :/
Jobb is lenne az alacsony fogyasztás, de nem találtam olyat...
2013. jún. 3. 20:34
3/4 anonim válasza:
Keress tovább, vagy várj még egy kicsit, esetleg nézz szét hasonló évjáratú 4es Golf-ok között, azzal jobban is járnál szerintem mint egy Audival.
4/4 anonim válasza:
Az 1.9-ben meg bosch pd elemek vannak, irdatlan mennyisegben van belole mindenhol. Ha tonkre is megy , 25k-ert kapsz felujitottat garanciaval (de boven tobbet bir,mint egy adagolos rendszer) - nekem awx motoromban 390e km van, motor bontva nem volt, egyetlen pd elem sem volt kiszerelve meg . Szoval motorral szintr biztosan nem lesz gondod .. Inkabb az elo futomu miatt aggodhatsz , 8 lengokaros megoldas ,ha elkezd kopogni,akkor 80eFt koruli javitara szamolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!