Peugeot 206 ideális első autónak?
Évfolyam társának nagyapjának van egy 2004-es peugeot 206-os autója eladó 400,000ft-ért.
Én pedig most akarom az első autómat megvenni.
Az autó 2015/2-ig érvényes papírokkal van,minden szervízről tud papírt mutatni,egy hibája van ,hogy az első vezető oldali ülés ki van szakadva egy zsebben lévő kulcs miatt,viszont nekik pedig egy büntetés miatt kell a pénz és 400,000-be megtudnám venni.
Magyar papiros 140,000km van benne ,ő az első tulajdonos,dízeles.
apósé 11 éves.
2 baja volt, van.
Az egyik az index kar, mivel multi a cucc, így ez 60 ropi. Tehát nézd meg, hogy jól működike. (nem tudom automata világítás kapcsolós e)
Ileltve a hátsó híd ezeknek a rákfenéje.
Mind két javítás 60-70 ezer magyar Ft.
Összességében nem rossz autó.
Ha az 1.4 92 Le-s motorral szerelt, akkor kifejezetten dinamikus, jó fogyasztású autó.
Kényelmes, nekem kicsit kicsi :)
viccelsz???
Beellenőrzött forrásból? Szervizháttérrel?
Azonnal vedd meg, vagy ha nem akkor majd én megveszem :)
Nekem is Peugeot 206 van most, szerintem jó autó.
Az index kar nekem is elromlott, de azért mert nagydarab
vagyok és bevágtam magam az autóba, úgyhogy a térdemmel letörtem, de így is működött 2 évig, míg megadta magát.
Most cserélte ki egy nagyon profi szerelő és nem 60 ropiért, hanem 18 ezer, amibe még beszámítja a csere alkatrész árát is.
Szerintem minden használt autót szerelni kell, a mostaniaknál tök mindegy, hogy Francia, vagy Hottentotta,
úgyhogy megéri annyiért, az enyém is 2004-es és dehogy adnám oda 400 ezerért, az utolsó hó részletet nyögöm és több mint 3 millában van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!