"A1" vagy "A2" való nekem?
25 évesen vizsgázhatsz korlátlan A-ból is, aztán olyan motort veszel és hajtasz, amilyent akarsz!
Azt még elárulhatnád, hogy a tippadód szerint miért ne vizsgázhatnál A2-re, mert kicsi vagy? Ez nem számít, csak életkorhoz van kötve!
"Aki mondta nekem, azért mondta, mert alacsony vagyok..."
A cimborád IQ-ja alacsony, nem te! A testmagasság sose volt kizáró ok!
Megáll az ész, miket mondanak... 165 centi nem is olyan nagyon alacsony, mit mondjanak a 150 centis lányok? :D Én 163 centi vagyok s csak azért nincs korlátlan jogsim, mert óvatosan inkább telitalpas könnyű motorral tanultam, s eme paraméterekkel nem találtam nagyot. De aki megbírja és meri, az alacsonyként is kezdhet akár erős és/vagy nehéz motorral, senkinek nincs joga az útjába állni.
Rutinon nem volt tologatás, de... sík aszfalton ki nem tud eltolni egy motort? Nem tudom ugyan, hogy milyen egy nehéz motort tolni, de ha a 170 kilóst alig érzem és egyszer úgy 600 métert toltam egy többé-kevésbé meredek köves-fűcsomós-nyomvályús földúton (nem voltam formában, NAGYON lassan ment, de akkor is, komoly volt a szintkülönbség :D), akkor nem hiszem, hogy mondjuk 250 kiló sík aszfalton probléma lenne. Mellesleg a goldwingesek sem biztos, hogy mind fel tudják kapni és eltolni a motorjukat, de attól még vezethetik azt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!