Földúton megbüntethet a rendőr?
van egy papírok nélküli 125-ös motorom. (mz etz)
Ezzel szeretnék földúton motorozgatni. Adásvételi van róla.
Lámpa, index nincs rajta.
Földútig tolnám (kb 150m)
Elkerített magánterületen azt csinálsz amit akarsz. jogsival vagy anélkül. Máskülönben kell a joggsi, iratok.
Gyanítom az erdő nem elkerített magántulajdon. :(
Szerintem ha tolod a motort, akkor is részt veszel a forgalomban. Ha rèszt veszel a forgalomban, akkor kell a jogosítvány, a lámpa, a rendszám, stb. Szóval, ha gonosz a rendõr, akkor még a tolásért is csesztethet.
Ráadàsul mit mondassz a fakabátnak? Csak gondoltam tologatom egy kicsit, úgyis unatkoztam....
igazából egy pici faluba lakok (épphogy van 1000 fő)
és itt ilyen körzetis(asszem így hívják) rendőr van, tehát nincs rendes rendőrség, hanem van a falunak egy rendőre.
Őt még régebben erről megkérdeztük. Azt mondta, hogy olyan motorral megyünk felőle amilyennel akarunk, ha egy 600-as enduroval akarjuk összetörni magunkat akkor se szól, de csakis földúton, úgy, hogy másokat ne zavarjunk, illetve a földeket ne tapossuk össze. A faluba mondta, hogy inkább toljuk át, vagy ha nem akarjuk tologatni akkor legyen fent lámpa, meg tükör, és szépen lassan menjünk át a kisebb utcákon. Szóval rendes fickó, tudtommal ő is quadozott régebben, szóval átérzi a helyzetünket, de azért azt mondta, hogy a faluba ne száguldozzunk, mert akkor megbüntet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!