A zsaruk miért nem bírságolják meg a BKV-t?
Figyelt kérdés
Múltkor késő este láttam egy hátulról full kivilágítatlan trolit a belvárosban! Tök veszélyes. Rögtön utána ment egy rendőrautó, de csak úgy, mint amikor bárki más megy. Leállt a troli a megállóba, rendőr meg elment mellette és ennyi. Miért nem büntette meg? Bezzeg ha én mennék úgy, hogy hátul semmi világításom, azonnal levillognának a tetvek és kapnám a több tízezres bírságot ezektől a szemetektől. Oké, nyilván nem a sofőr tehet róla, ő csak vezeti ezeket a szarokat, de miért nem büntetik meg a köcsög BKV-t? Csak a kisembereket merik meg tudják szopatni ezek a patkányok vagy mivan?2013. okt. 8. 22:05
1/9 anonim válasza:
Mert a BKV állami cég. Mi értelme lenne az állam egyik zsebéből a másikba tolni a pénzt. Ez kb olyan, mint amikor közlekedésre alkalmatlan BKV buszok is kaptak egy év műszakit azt góóó :)
2/9 Napkiraly válasza:
nem tudom, de gondolkoztam már rajta, hogy szmogriadó idején inkább a buszokat kéne kitiltani
3/9 anonim válasza:
#2 nagyon jo otlet, es a napi tobb szazezres tomeg hogy fog kozlekedni?
4/9 Napkiraly válasza:
úgy, ahogy sínbohócsztrájk idején: gyalog és stoppal
5/9 A kérdező kommentje:
Hála a jó Istennek abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy autóval járhatok mindenhova, ám ha ez megszűnne valamiért, hát 100%, hogy a gyalogolást választanám, nem lenne kedvem megpusztulni a csöves bkv-s járműveken a katasztrofális műszaki állapotuk miatt.
Am az a gáz h ha betiltanák szmog riadókor ezeknek a szaroknak mindig a közlekedését, akkor előbb utóbb tuti rend lenne, mert ezek azért nem cserélik le a sok csöves buszt h ellopják a pénzt
2013. okt. 9. 01:36
6/9 Napkiraly válasza:
Így van kérdező,annyi füstjük van mintha mindenkinek aaki rajta ül régi dízelpassátja lenne
7/9 anonim válasza:
Azért az kicsit túlzás. 35-60 literes fogyasztása van a régi BKVs Ikarusoknak ( szóló-csuklós ). Azért a csuklós sem eszik többet, mint 8-10 dízel Passat. 10 passatban 50 ember, egy csuklós Ikaruson 130... BKV wins xD
8/9 Napkiraly válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=SFnYIcMSfuA
http://www.youtube.com/watch?v=6787V96WNuY
Ez több füst mint 10 rosszul beállított régi VW
9/9 A kérdező kommentje:
Jesszusom... Az első video a legdurvább... Hát basszus ez valami elképesztő.... Látszik, hogy teljesen kivan az a busz. Ez nagyon lesokkolt. Pedig élőben is láttam már katasztrofális buszokat, amik utasokat szállítanak, de ez... És szörnyű, hogy ezeknek mindent elnéznek. Ha én közlekednék az ilyen állapotú autómmal, azonnal félreállítanának és agyon büntetnének. Meg elküldenének szigorított műszakira, ahol a büdös életbe át nem mennék. Ezek meg úgy kapnak műszakit, mint kisgyerek csokit az anyjától.
2013. okt. 11. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!