Miért nem állítanak meg sose a zsaruk?
Nekem már több mint 1 éve van B.kat, kb 20e km-el, de még 1x se állítottak meg. Pedig az autón is volna mibe belekötni, meg rajtam is(öv, stb...)
Múltkor pont úgy sikerült lámpánál megállni, h 2 sávos volt az út, és nekem pont balra megáll a rendőr. Átnéz az anyósról a rendőr, azt mutatja h az övet kössem be :D Azt mondanom se kell, h ahol lehetett rögötn lekanyarodtam :D
19/F
Engem még nem állítottak meg, pedig már 2 éve vezetek.
Egyszerűen betartom a szabályokat, városban is csak 50, alkott területen kívül max 100-110. Sokan anyáznak, pláne a szuper rutinos 17 évesek, de nem érdekel, Én élni akarok.
engem vasárnap állítottak meg de csak azért mert nem tartottam be a követési távolságot.Egy takony idétlen kölyök jött hozzám és mondta hogy legközelebb tartsam be a követési távolságot.Nem akartam neki mondani majd ha 20 év rutinod lesz és több 100 ezer kilométer teszel meg balesetmentesen akkor magyarázz nekem de nem akartam a balhét mert tudom milyenek a rendőrök.
Amúgy nem sokszor állítottak meg mert általában betartom a szabályt és az autóm is műszakilag megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!