Akkor hogy is van ez a"p-s rendszám"?
Figyelt kérdés
Sok oldalon látom hogy "p-s" azaz próbarendszámot lehet bérelni napi kb 5.000Ft-ért. Mivel én egy széria kinézetű verseny autót akarnék mozgatni, de sajnos trélert nem húzhatok. Ez legális lenne ha bérelnék egy ilyet? Vagy ez mind illegálisan hirdetett rendszám? Meg először külföldről behozott autót kéne hazahoznom kb 100km ezt ezzel meg lehet oldani?2013. okt. 8. 18:39
1/3 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a p rendszámot csak cég/vállalat részére lehet kiváltani (magánszemélynek nem) 1 évre x összegért, deha ők kölcsön adják neked, akkor biztos használhatod szerintem, csak menetlevelet kell írnod
2/3 anonim válasza:
Csak az használhatja a P rendszámot, akinek a nevérée, cégére szól. Ergo nem lehet kölcsönadni!
3/3 pazza válasza:
de kölcsön lehet , de akkor befog az napra jelenteni az ő cégére mert csak a cég alkalmazottjai vezethetik a p rendszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!