[link] ez picit komolyabb és fogyaszt is de az első a tuti neked :)
2013. okt. 8. 18:45
2/16 anonim válasza:
ennyi pénzért már megérné külföldről behozatnod
Ott ennyi pénzért fiatalabb/kevesebbet futott kocsikat kapsz, és már regadóra is marad pénzed. Ennél az árkategóriánál már megtérül.
Az autó márkája már mindegy, de alfa romeot nem ajánlom, nem túl jó minőség a többihez képest.
Illetve vehetsz még suzukit is.
Igen, tudom most kirázott a hideg, de nem a swiftre gondoltam.
sx4-ek, új swift-ek már messze jobbak, és legalább szegről-végről támogatod a magyar gazdaságot is.
2013. okt. 8. 18:47
3/16 anonim válasza:
Nemtom' melyikünknek van ízlésficama, lehet, hogy csak nálad alacsonyak a határok. De egy 2.0 turbódízelen mit lehet élvezni? :D Élvezetes lehet 2500-3000-nél elváltani, közben csodálni a "gyönyörű" hangját. :D
2013. okt. 8. 18:48
4/16 anonim válasza:
#3 vagyok
Előző írásom az elsőnek szólt.
2013. okt. 8. 18:48
5/16 anonim válasza:
nem tudom, ti mennyire élvezitek a kocsitokat, de a hétköznapokban spórolósan vezetek, ami nem épp túl élvezetes, szóval előbb-utóbb a kérdező sem fogja 3000 fölé pörgetni átlagos használatkor
2013. okt. 8. 18:51
6/16 A kérdező kommentje:
a vezetői elmeny a belső szép teret es a panoramat jelenti nekem, nem ar erőssegeket...
eddig egy 24 eves swiftem volt. ezrekelheto mit akarok ujítani..
2013. okt. 8. 18:55
7/16 anonim válasza:
szerinted mennyi vezetési élményt fog nyújtani egy 1.3-as dízel? semennyit... a 2.0 pd tdi meg nem épp tartozik az örök életű motorok közé...
2013. okt. 8. 18:58
8/16 anonim válasza:
Nézzél már valami autót inkább ne ezeket a fostalicskákat. Vegyél ésszerű megbízható,és jót. Azaz japánt. Honda,Toyota,Mitsubishi. Ja és ne dízelt,ne 1.4-es benzines azzal nem lesz élmény,hacsak nem szereted ahogy egy fos transit is legyorsul lámpánál.
2013. okt. 8. 20:06
9/16 anonim válasza:
nem kérdés az alfák a legszebb autók,a golfok a legmegbízhatóbbak :-)
2013. okt. 8. 20:46
10/16 anonim válasza:
Ez azért egy kicsit durva volt utolsó! :D
De én is valami japánt ajánlanék.
Ha dízeles kell akkor ezeket
Toyota Corolla 1.4 D4D motorral igaz csak 90 Lóerős de keveset fogyaszt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!