A robogósok csak én szerintem szánalmasok?
örülök hogy ennyien írták le véleményüket, s sajnálattal látom hogy ilyen topák vagytok.
Ha valaki nyúgodtan robogózik, nem nagy az arca hogy őneki milyen frankó a robogója, arra azt mondom oké.
De sajnos ezekszerint nem minden robogós olyan mint amilyeneket én ismerek.
Sajnos akit ismerek robogóst az mindd ilyen , s sajnos elég sokan vannak.
Kb 20 robogó tulajdonos alapján szűrtem le ezt a véleményt, de ha ti azt mondjátok hogy nem mindenki ilyen, s nem mindenki van olyan nagyra a robijával...akkor elnézést kérek. -
Aki nincs nagyra robijával attól bocsi.
Aki viszont igen. annak semmi jót nem kívánok...s csak annyit kérek hogy vegyétek észre magatokat hogy akár hogy megy, akár hogy gyorsul...akár mit tud....attól még csak egy robogó...s motoroznásnak ne hívjátok azt, amit ti műveltek a robogótokkal.
Köszi
ui.: - a simsonokat s a régi motorokat nem kell lenézni. Azok a motorok még mindig mennek. Majd meglehet nézni egy 23-25éves robogót hogy akkor hogy fog menni.
És az egyik válaszoló írta hogy a hülye simsonos szerelgeti a motorját a garázsban s egyebek. És? Legalább megtudja csinálni. Ennyi. Érti a motor működési elvét s ha baj van, akkor megtudja csinálni s tudja hogy hová kell nyúlni. - A robogósok 99%-a azt sem tudná hogy hová nyúljon ha valami is történne a robival. Erről ennyit.
Noh írjatok csak amit akartok....ez a véleményem. s örülök hogy ennyi hozzászólás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!