Melyik a kedvenc autómárkád?
Figyelt kérdés
Nekem a BMW Audi és talán még a merci. :)2013. okt. 5. 10:09
11/19 Zsolti983 válasza:
Nagyon szeretem a BMW-t és a Hondát is. Tudom ég és föld a kettő, mégis mindkettőnek meg van a maga varázsa.
12/19 anonim válasza:
Volvo
Az álomvilág autóm meg Porsche :)
14/19 anonim válasza:
Mercedes mert a Führernek is olyan volt:)
15/19 anonim válasza:
Banyek valaki elárulná, hogy most itt miért van szinte mindenki lepontozva? Abba hogy kinek mi a kedvenc autómárkája mi lepontozni való van?
16/19 anonim válasza:
Ez jó kérdés, de logikát ne keress benne. Semmi értelme ennek a pontozósdinak. Nekem néha az az érzésem, hogy sokan véletlenszerűen nyomkodják a zöld és piros ikonokat. Talán még a választ sem olvassák el, csak unalomból nyomnak valamit.
Nemrég pl válaszoltam egy kérdésre. Az előttem és utánam lévő válaszoló is tökéletesen ugyan azt írta. Őket fölpontozták 100%-ra, engem meg 0-ra.
18/19 anonim válasza:
Audi, Mercedes, BMW... ilyen sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!