Melyik a kedvenc napi használatra "való" 90-es évekbeli autód?
Lehetőleg írjátok meg, hogy mit szerettek rajta, miért ajánlanátok egy 13-20 év körüli gépkocsit vásárolni szándékozó embernek.
Ellenpélda: írhattok olyat is, amitől óvva intenétek az embereket. Na meg, hogy miért!
Én csak a sajátomról tudok véleményt mondani: Vw Polo II. 21 éves, régi, olcsó, gyenge (45LE), de 85-90-el bárhova elvisz. Hosszú utakra is. Számomra meglepően kényelmes. Fapadosnak se nevezném, ez még annál is alapabb. Gyakorlatilag van benne egy motor, 4 kerék, 1 kormány, egy 4 sebességes váltó, meg ülések, és kész. Még a kesztyűtartó ajtót is utólag kellett beszereznem hozzá. :)
Cserébe viszont nincs, ami elromoljon (de tényleg, 0 elektronika, a mechanikus alkatrészek pedig szinte örök darabok), és ha valamit szerelni is kellene, azt itthon én megcsinálom. 5,5l-es vegyes fogyasztással eljárok vele. Ráadásul nekem még tetszik is a formája (az enyém egy Coupe). Egy hozzá illő alufelni van rajta (BBS RS), ami sokat dob a küllemén.
180 ezerért vettem 4 éve, 180 ezer km-el. Még sokáig nálam lesz.
Én a toyota carina E-t ajánlom 2 is van a családban nekem egy 2.0 sívódízel volt vagyis még megvan a fati mindig használja az öcsémnek 2.0 benzines van belőle.A dízeleket ritkán adják el belőle és eléggé magas áron.ha nem találsz dízelest akkor a 2.0 benzinest vagy az 1.6 tudom ajánlani belőle ezek valamivel olcsóbbak a dízeleseknél.családi kocsinak szerintem tökéletes.Nagy kényelmes autók ezt szeretem bennük és még a benzinesek is kedvezően fogyasztanak
egy kis olvasni való
Nekem most egy W124-es Mercedes Cabriom van, ez már E-Klasse, A124-nek is hívják a típusismerők. Ez tényleg egy hétköznapi autó, csak spécibb picit, mert kabrió, mert SportLine futóműve van, ugyanakkor élvezem a 124-es hétköznapiságát alkatrész és szervíz ügyileg.
Én azért ajánlom mindenkinek a 124-est, mert strapabíró, rendíthetetlen, elég nagy, de még kezelhető, biztonságos, jól kiforrott stb stb. Ellenvéleméyn nem igazán van. A kupé és a kabrió sokkal értéktartóbbak, mint a sedán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!