Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Indításnál hidegen miért megy...

Indításnál hidegen miért megy fel az alapjárat 7-8 ezerig és miért okádja a füstöt a simsonom?

Figyelt kérdés
Már mindent megnéztem rajta amit lehetett, minden tömítés rendben van, hengerfej se kipufogó semmi nem fúj ki, olajat nem kapja fel a váltóból, szimeringek jók(főleg h 3000 km van bennük) gyújtás jó, karbi jól van beállítva már egyszerűen semmi ötletem nincs rá.. elindítom hidegen a simsonom és ha nem húzom ráa szivtót annyira felmegy az alapjárat hogy majd elszáll a motor és füstöl ezerrel.. ha ráhúzoma szivatót elhallgat meg mikor bemelegszik beáll rendesen az alapjárat.. lehet h nincs baja de roppant mód zavaró, a füstölésre ötletem sincs már vagy 10 fajta keverékolajat kipróbáltam mindennel ezt csinálja.. volt benne repsol full szintetikus, stihl, félszintetikus oest, agipos ásványi, azthiszem husquarnás is volt benne, volt benne castrol, hunoil tök mind1 mit raktam bele 1:50 be vagy 1:40 be akkor is füstöl ... tudom simson mind ezt csinálja de ez valami borzalmas módon.. ezért gondoltam a kuplung felöli szimeringre de a gyertya gyönyörű őzbarna színű.. szóval nem kaphat olajat..válaszokat előre is köszi:)

2013. okt. 4. 19:18
 1/2 anonim válasza:

...érdekes, de mondjuk egy motor szerelőnek lenne ötlete. A SHELL-nek van egy full szintetikus 2T olaja én azt használom és egyáltalán nem füstölök. Ezért is ajánlja sok szerelő.

[link]

2013. okt. 14. 09:47
 2/2 A kérdező kommentje:
mióta lecseréltem a karburátoromat megszűnt a probléma :D
2013. okt. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!