Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Zsiguli 1200 vagy VW Golf I....

Zsiguli 1200 vagy VW Golf I. Melyik ér többet?

Figyelt kérdés
1975-ös évjárat, mindkettő jó állapotú.
2013. okt. 3. 09:04
 1/10 anonim válasza:

Én Zsiguli párti vagyok, de ami neked tetszik jobban!

24N

2013. okt. 3. 09:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Amelyik szebb, gyáriasabb állapotban van.

Ha mindkettő egyforma, én is a Ladára szavaznék, de ez szubjektív vélemény.

2013. okt. 3. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Volkswagen fanatikus vagyok így nem kell mondanom, hogy melyiket választanám.

Ha van választási lehetőség akkor a dízelt választanám.

2013. okt. 3. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha két azonos állapotúból kell választani, nem kérdés, hogy a Golf. De a Zsiga se rossz választás. :)
2013. okt. 3. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát ez 2:2, ami a véleményeket illeti. Mindkettő oldtimer már. Egy tény, a Zsigát azért megbámulják az emberek, míg a Golfot nem annyira. Így látom. Köszi a véleményeket! Jöhet még, ha van.
2013. okt. 4. 07:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Megbámulják ma már mindkettőt, ha szép állapotban van. :)
2013. okt. 4. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Könyörgöm - NEM AUTÓT, ÁLLAPOTOT veszel. Ez azt jelenti, hogy valójában amikor eldöntöd érzelmi alapon, melyik kocsi kell, az állapotát veszed meg. Ezért érzelmek OFF, megnézni lista alapján (ismerős autókereskedő biztos ad sablont!) összehasonlítani, dönteni. Én a Golfot venném, mert imádom őket, kényelmes, megbízható, egyszerű mint egy faék, de abszolút érzelmi döntés.
2013. okt. 24. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Előző! Akkor tegyük fel, csak elméletben, hogy adott egy full extrás BMW, Audi, Mercedes bármi más hasonló kategóriás autó, aminek annyi hibája van, hogy lendkereket kell benne cserélni. Ami annyira nem olcsó mulatság, de minden más működik rajta és jó állapotú pár éves autóról van szó.

És mondjuk forintra ugyan annyiért árulnak egy gyári állapotú veterán Trabantot. Minden teljesen újszerű rajta, csillog villog. Csak annyi a hibája, hogy nem egy mai technika. Lassú, gyorsulása, vezetési élménye nulla, cserébe sokat fogyaszt, kényelmetlen, kevésbé biztonságos, stb.

Akkor az a jó választás, ha utóbbit veszed ugyan azon a pénzen? Mert az állapotát nézed, és semmi érzelem, semmi presztízs kérdés...

2013. okt. 24. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem Zsiguli!
2014. jan. 3. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Lada.
2014. jan. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!