Kiver az idegbaj. Mi baja lehet a robogómnak?
Figyelt kérdés
Most hoztam el szerelőtől a motort, ami amúgy egy Honda Gyro X. 30 ezret kért, új tekercset tettek bele a lámpának, meg feszültség szabályzót cseréltek. Örültem is neki. Aztán hazafele úton észrevettem, hogy ha távolságira teszem a lámpát, egy pillanatra eltűnik a gáz, megtorpan a motor, majd újra jól megy. És ettől függetlenül, csutka gázra nem kap egyáltalán gázt. Ilyen még sosem volt vele. Tudtok adni valami tippet? Én már tűkön ülök, kiver az idegbaj hogy naivan megvettem ezt a roncsot, az egész nyaram elpazaroltam a felújítására és még mindig nem jó, pedig 125-ért vettem a motort, a szerelőknél hagytam kb. 80 ezret eddig, és én legalább 50et elköltöttem a felújításra, a rozsda irtásra, homok fújásra, méregdrága festékekre mert rohadt minden fém alkatrésze. Bezzeg az utcán minden második ember oda jön, hogy milyen szép motor meg kérdezget róla, én meg tépem a hajamat hogy sose lesz jó.2013. okt. 2. 19:38
1/1 anonim válasza:
Ha most hoztad el, és korábban nem volt ilyen hibája, akkor vidd vissza, hogy garanciába csinálja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!